Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Iemand tips wat ik in deze tussen tijd kan doen?

Jaren geleden middelbare schoolleeftijd kreeg ik een hersenschudding door tegen een stilstaande vrachtwagen aan te fietsen (ja dom het regende grote capuchon afijn ik zag niks) ik had een zware hersenschudding ik heb een nacht in het ziekenhuis ter controle gelegen en alles was oke. Ongeveer 1 jaar later denk ik kreeg ik last van allerlei lichamelijke kwaaltjes. Moeheid , buikpijn , misselijk en dat elke dag. Ben toen in het ziekenhuis binnenstebuiten gekeerd echter niks gevonden en was volledig gezond. Toen ben ik het gaan zoeken in homeopathische alternatieve geneeswijze denk aan mesoloog , osteopathie en accupunctuur. Zo zijn we een aantal jaar doorgehuppeld met goeie en minder goeie periodes. Intussen al 2 x bij psygoloog geweest wegens verdenking lichte depressie en 1x een traject gevolgd voor vermoeden van een dwangstoornis. Intussen ben ik 24 en ongeveer een maand of 6 geleden is het fout gegaan. Ik had een keer nare hartkloppingen tijdens een harmonie repetitie. Naar HA geweest holteronderzoek gehad. Cardiologisch onderzocht hier kwam niet uit behalve dat ik last heb van overslagen. Maar dit heeft iedereen. Sindsdien is het alleen maar slechter aan het gaan. Meerdere keren op de huisartsenpost gezeten met het idee dat ik dood ging. Duizelig naar hartkloppingen noem maar op. Ze zeiden hyperventilatie. Intussen zit ik thuis van werk en doe niet veel meer. Ben erg veel afgevallen. Check regelmatig bloeddruk saturatie en temperatuur. Wekelijkse bezoeken bij de HA omdat ik gewoon niet meer weet wat te doen. Telkens als ik ook maar iets voel ben ik bang dat er iets met mij gebeurd al helemaal als ik alleen ben want dan kan er niemand iets voor mij doen. Ik ben aan het wachten voor gesprek met psygiater en psygoloog maar dit duurt erg lang. Iemand tips wat ik in deze tussen tijd kan doen want ik ben volledig uitgeput.

Sofie
11-04-2023
laatste reactie: 10-05-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi,
Wat naar dat je je zo rot voelt.
Je bent binnenstebuiten gekeerd en er word niks gevonden bij je. Vertrouw dit gegeven en ga werken aan je mentale gezondheid.
Je mentale gezondheid is nu ziek.
Het benoemen en erkennen is een eerste stap in de goede richting. Daarna kan je pas genezen van je fysieke klachten.
Meet niet meer je bloeddruk of je staturatie. Ga niet mee in je eigen angst nog meer echt te maken.
Sterkte.
Hou van jezelf.
Je bent het waard. Echt waar.
Liefs

Fleur
12-04-2023
Reageer:
He Sophie, bedankt voor het delen van jouw verhaal. Realiseer jezelf dat er een hoop lichamelijke sensaties zijn die komen en gaan. Neemt natuurlijk niet weg dat je je daar zorgen om kan maken.

Heb je al eens gekeken naar een informatie boek over health anxiety? Dit kan je veel inzicht bieden in de denkfouten die iemand met hypochondrie onbewust maakt. Kan een mooi begin zijn.

Jhon
10-05-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |