Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik vermoed dat ik chv/paniek aanvallen heb

Ik vermoed dat ik chv/paniek aanvallen heb.
Het is begonnen met slokdarm ontsteking (ik had een verborgen reflux) waar ik te lang mee rond liep en vervolgends een verstijfde/pijnlijke middenrif door hoog ademen (spierpijn/kramp). nu de laatste tijd heb ik ook wel eens een hele korte slokdarm kramp wat voelt als hart problemen, steken rondom het hart, vooral in de rug links, overslagen en hartbonzen met diepe steken. Ben al een aantal x bij de doktor langs geweest maar mijn hart was het niet, maar een doorverwijzing krijg ik ook niet..
Zijn er meerdere mensen hier die ervaring hebben met de slokdarm/maag/middenrif? Verkramping of spanning/steken die eventjes komen en dan ineens verdwijnen?

anoniem
02-04-2023
laatste reactie: 12-04-2023

2
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi,

Ik heb ook regelmatig last van steken op mijn borst. Wat ik te horen kreeg van de fysio is dat mijn ademhaling van mijn borst naar beneden moet, richting mijn buik. Ze gaf mij als tip beide handen aan weerszijden van je ribbenkast te zetten, aan de onderkant. Je moet je borstkas in en uit voelen gaan, dan gaat de aandacht vanzelf naar onder. Hoop dat je hier wat mee kan.

Eline
12-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |