Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Wanhopig

Goedenmiddag

Heb al heel wat jaren last van hypochondrie en dit beheerst mijn leven. Ik wil mijn klachten even delen en misschien herkent iemand zich erin. Ik heb al 3 maanden last van opvliegers en het koud hebben. Toen de opvliegers begonnen ben ik hoe stom ook gaan googelen op opvliegers en ja hoor er is een vorn van kanker waarbij je opvliegers kunt krijgen. Ik naar de dokter en deze zei dat het angst en stress was omdat ik mij er ook in vastbeet en er de hele dag mee bezig was in mijn hoofd,steeds maar wachten tot ik weer een opvlieger kreeg en dan als ik het kreeg raakte ik in paniek en zag mijn bevestiging voor kanker gegrond. Inmiddels 6 doktersbezoeken verder geloof ik het nog steeds en maakt het me bang. Er is voor mijn geruststelling twee keer bloed afgenomen en zelfs is er een stofje bekeken wat uitgezaaide kanker aan het licht brengt. Bloed was twee keer goed zonder afwijkingen en de dokter wil mij ook niet doorsturen naar een internist en ik blijf erg bang. Zijn er misschien mensen die iet soortgelijks mee hebben gemaakt reageer dan aub want ik geloof niet dat mijn lichaam die opvliegers op kan roepen, ik ben een man en heb dus geen last van de overgang .

Grtn wanhopige Marco

Marco
24-03-2023
laatste reactie: 25-03-2023

3
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Stom is dat he dat het zo met je aan de haal kan gaan? Google en klachten opzoeken zou je eigenlijk niet moeten doen want daar komt altijd iets engs uit.

Als ik in paniek raak word ik ook erg warm en krijg een rood hoofd. Ik denk dat het een schrik reactie is van je lichaam.

Vera
25-03-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |