Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik ben oprecht moe van me eigen gedachtes

Hallo lotgenoten,

Ik ben een jongeman van 27 Mijn verhaal begon ongeveer 6 jaar terug,ik kreeg mijn eerste paniekaanval die paniekaanval was zo heftig dat ik dacht dat ik doodging,maanden later was ik er van overtuigd dat ik iets aan me hart had,na velen onderzoeken bleek er echt niets met me hart aan de hand was,nu 6 jaar later voelde ik mij recent ineens niet goed zwak moe uitgeput,paar dagen later heel veel overgegeven en diarree uiteindelijk waarschijnlijk buikgriep waar ik nu nog steeds na klachten van heb,maar ja ik krijg dat woordje kanker niet meer uit me hoofd.

Na 2 dagen zei de huisarts weetje wat we doen we gaan letterlijk alle bloedonderzoeken doen inclusief een speciaal bloedonderzoek bij vermoeden kanker zogeheten cea bloedonderzoek,na 2 dagen de uitslagen alles was prima alleen een vitamine d tekort maar dat boeide mij niet echt,nou cea waarde was prima 1.8 en voor aanwijzing kanker moet het boven de 5 liggen,maar ik was nog steeds niet gerust gesteld na een dag weer terug ik wil een darmonderzoek.

Nu heb ik over 2 weken een afspraak bij de maag darm lever arts maar denk ik wat nou als de kanker niet in me darmen zit maar in mijn longen,en mensen ik heb net in me nek gevoeld en ik twijfel of het een spier of een knobbel is.


Ik ben oprecht moe van me eigen gedachtes.

M
24-03-2023
laatste reactie: 03-06-2023

1
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ja en als er nou iets kwaadaardigs in je benen of voeten zit?
Zo kan je blijven denken maar hetzelfde voor als je straks de weg oversteekt. Kan je ook geschept worden. Wat als zijn zinloze gedachten want je kan er niks mee en er is niks bewezen.
Sterkte

Fleur
24-03-2023
Reageer:
Als je moe bent van je gedachtes..... Then your medication could be meditation!

Anoniem
01-05-2023
Reageer:
He. Je verhaal is herkenbaar. Heb je al eens geprobeerd om een cognitief gedragstherapie traject te volgen mij een gespecialiseerde psycholoog?

Toen was het je hart, nu je darmen en wat het volgende? De vicieuze cirkel zal blijven bestaan als je je gedrag en gedachten niet zal gaan bijsturen. Symptoom > angst > google > meer angst > self checking > zoektocht naar volledige controle en uitsluiting. Vaak volgt het dit patroon en het verdedigingsmechanisme van de mens is oersterk in zijn gevoel ofwel het wilt zich constant beschermen. Bespreek het eens met je huisarts!

Jhon
10-05-2023
Reageer:
Hoi.
Heel herkenbaar verhaal.
Ik heb ook steeds van alles, en net wat hierboven beschreven wordt het is een cirkel waar je/wij inzitten.
Ik heb nu cgt therapie om te proberen dat gedrag te veranderen.
Heel pittig. Want ik mag niet meer iets opzoeken op Google en ik mag niet naar de huisarts.
En vervolgens maak ik me zelf nu helemaal gek zo bang ben ik.
Mijn verhaal is 298.
Succes/sterkte

MM
03-06-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |