Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Momenteel zit ik weer in zo’n fase…

Al sinds mijn 11e jaar heb ik heel erg last van hypochondrie. Het komt en gaat vaak in fases, maar momenteel zit ik weer in zo’n fase…

Ik heb laatst een hypochondrie dagboekje bijgehouden en daarin alle gedachtes/angsten opgeschreven die ik daadwerkelijk dacht te hebben. Soms heb ik er wel 5 (!!) op een dag. 5x op een dag overtuigd zijn dat je ongeneeslijk ziek bent.

Nu heb ik enorme stres om mijn blaas. Ik ben een vrouw van 22 jaar en ik heb sinds een paar weken last van veel moeten plassen, maar, er komt dan weinig. Ik heb het gevoel dat niet al het urine eruit kan… alsof iets het blokkeert. Ja.. je raadt het al… ik denk natuurlijk aan een tumor of iets dergelijks.

Weken lang rondlopen met een blaasontsteking lijkt me niet, en, ik weet hoe dat is en de klachten lijken er niet heel erg op.

Nu weet ik ziet waar ik nu naar zoek… ik durf niet te googelen op blaastumor of iets geks, maar ik zoek ook weer naar bevestiging dat alles oké is.

Ik vind het eng als mijn omgeving mij steeds naar de dokter stuurt. Dan denk ik: Denken jullie dat ik echt iets heb dan?
Snappen jullie ook dié stress? Ohoh… wat een gedoe…

Ik hoor graag jullie mening….

22 jarige hypochonder
22-03-2023
laatste reactie: 23-03-2023

2
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hey snap je totaal, heb hier ook al heel lang last van.
Heb met dat plassen dit ook al twee maal gehad op paar jaar dat ik ineens niet uitplastte en plots nimeer kon gaan vr even en begon helemaal paniekaanval te krijgen dit en dat.
Dokter van wacht gebeld zij zei dat dit kan gebeuren en hebben het even afgewacht en tweede keer hetzelfde en is ook me der tijd wegegaan ik zzou zegge probeer u rustig te houden en niet het ergste denken ook al weet ik dat dit waarschijnlijk onmogelijk is maaar komt allemaal goed :)

Anoniem
23-03-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |