Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik herken mij echt in iedereen zijn verhaal

Hallo allen,
Ik herken mij echt in iedereen zijn verhaal. Ik heb 2 jaar geleden ook een paniek aanval uit het niets gehad, dacht dat ik een hart aanval kreeg vandaar maanden lang gestresst om hart problemen (zelfs naar de eerste hulp geweest) darm kanker en blauwe (kou) tenen. gelukkig van af gekomen na lang struggelen.

Maand geleden tijdens het trainen in de sportschool een vreemd gevoel in mijn hoofd gehad, dacht toen direct aan een breinziekte. Dagen later wakker geworden in de nacht met de drang om te poepen met een paniek aanval erbij. Gelukkig door te spelen op de nintendo switch deze onderdrukt. Sindsdien angst na angst over hart en hoofd.

En nu na een dagje uit eten bij een Chinese toko (groen/donkere) poep gehad direct een paniekaanval op werk gehad maar niemand iets laten merken, de Maandag erop nog erger gestresst want weer donker (groene?) ontlasting. Dinsdag en Woensdag licht bruine papperige ontlasting stuk minder stress gehad ondanks dat het brain fog gevoel er duidelijk nog was. vandaag weer naar de toilet gegaan en donker bruine papperige ontlasting gehad en ik probeer me zelf steeds wijs te maken dat het zwart was. Begin ook last van me buik te krijgen (waarschijnlijk door de zenuwen) maar ik maak er in me hoofd iets anders van. Vrijdag dokters afspraak.

Dit is zo vermoeiend ik wil gewoon weer leven man.. ik ben 22 jaar oud heb een vriendin en heb een studie af te ronden. Hele leven voor je maar dit helpt niet. Ik kan alleen mij zelf bezig houden met video spellen en series zodat ik mijn hoofd ervan af houd. Ik hoop dat het goed komt allen voor jullie en voor mij.

h
16-03-2023

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |