Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

De energie die ik daar in steek onbewust is gewoon gek

Hallo, ben jongeman van 22 jaar heb al jaren last van altijd maar te denken dat ik iets ernstig ga krijgen van ziektes. Vroeger toen ik klein was vaak dingen gehoord over kanker of andere ziektes en direct dagen lang stress en kijken of ik er geen symptomen van krijg. En ik kan me al niet meer herrineren de laatste maand dat ik me niet zorgen heb gemaakt dat ik niets erg heb door dat ik iets voel van krampen of pijn of plekje op mijn huid. De energie die ik daar in steek onbewust is gewoon gek. Momenteel heb ik nu een week last van benauwdheid en wat spierpijn en buikpijn soms en ben me al een week zo druk aan het maken. En als nr dokter geweest dokter zegt alles in orde met longen maar dokter vroeg aan mij heb je buikpijn ook ik zei nee niet echt maar nu heb ik dan precies wel buikpijn. Nu vraag ik me constant af of ik iets erg heb. Ben blij dat ik hier andere mensen hun verhalen ook kan lezen.

Anoniem
09-03-2023
laatste reactie: 23-03-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi, iedereen hier heeft in meer of mindere mate last zoals jij ook ervaart.
Ik denk dat de dokter vroeg of je ook last van je maag of buik had omdat zenuwen daar bijna altijd naar voren komen. Ikzelf ben op de dag redelijk nerveus en dat uit zich in trillen en maag/buikpijn.

Heb je het de hele dag of wordt het s, avonds rustiger?

Ik zit nu sinds 2 weken aan de antidepressiva en mijn hoofd is wel wat rustiger maar mijn lichaam is echt aan het "protesteren" lijkt het wel. Ik heb van de HA ook wat alprazolam gehad, hier wordt je wat rustiger van. Uiteraard het gebruik zoveel mogelijk beperken maar het helpt me wel door deze tijd heen. Ik neem ze niet iedere dag, afhankelijk van hoe nerveus ik ben.

Heb jij ook iets van medicijnen of doe je het momenteel nog zonder?

Jozef
10-03-2023
Reageer:
Hey, ik heb het benauwdheid momenteel niet meer zoveel last van heb wel net een keelontsteking gekregen en viraal infectie waardoor het hoesten wel terug vr zorgt vr die benuwdheid maar probeer me rustig te houden. En geen stress te krijgen.
En ik heb ook antidepressie gepakt voor een half jaar maar dit was toen met angststoornissen met andere dingen niet hypochrondrie maar ben met sie medicatie zelf gestopt omdat ik het niet meer wou.
Heb nu zelf net par dagen geleden precies opgevallen dat 1 klein stukje van mijn buik klein millimter dikker is dan de andere kant en maak me daar nu weer leuk druk over. Maar waarschijnlijk is dit gewoon mijn buikspieren of iets dus probeer ni op te focussen wat moeilijk is.
En ja van die antidepresieva kan je lichaam indd wat rare dinge doen ik ben zelf iemand die niet graag medicatie neemt waardoor ik er gewoon mee gestopt ben hoe moeilijk ik het ook had maar ik kan zeker begrijpen als mensen dit nodig hebben.
Ik hoop dat het al wat beter met je gaat .

Anoniem
23-03-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |