Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

De spanning is zich vast gaan zetten in mijn bekkenbodem

Ik hoop dat iemand zich herkent in mijn verhaal. Ik ben door een aantal life events heel erg angstig geworden. Tijdens corona lag mijn zaak 2 jaar stil, eindigde mijn relatie en had opeens geen woonplek meer. Heb 1,5 jaar bij familie gewoond, met d'r nodige spanning. Omdat deze situatie zo lang heeft aangehouden, werd ik steeds angstiger. De spanning is zich vast gaan zetten in mijn bekkenbodem, waardoor ik hier vreselijk veel pijn heb, uitstralend naar lage rug. Ik heb talloze therapieën geprobeerd, regulier en alternatief, maar ik raak maar niet verlost van deze ellende. Elke dag sta ik op en ga ik naar bed met angst en/of pijn. Is er iemand die zich hierin herkent en me de goede weg op kan wijzen? Wat ik nog als optie zie is regressietherapie, maar ben bang dat ik de toestand hier alleen naar mee vererger. Iemand hier ervaring mee?

Rosa
12-02-2023
laatste reactie: 13-02-2023

1
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Je had op mijn verhaal (397) gereageerd. Jouw verhaal klinkt ook heftig. Ik begrijp je helemaal. De medicijnen hielpen bij mij ook niet echt goed. De eerste keer ben ik er vooral vanaf gekomen met behulp van een goede SOLK psycholoog en vanwege het feit dat we plotseling voor mijn ouders zorg moesten dragen. Op 1 of andere manier is toen bij mij de knop omgegaan en had ik geen tijd om met mijn angsten en pijnen bezig te zijn. Het is jammer dat er zo iets heftigs als met mijn ouders (ze zijn inmiddels helaas overleden) moest gebeuren om de knop om te kunnen zetten. Ik denk dat voor mij het beste werkt om van die bank af te komen, me ergens op proberen te storten en door de pijn heen te gaan. Dat lukt me momenteel echter nog niet zo goed. Ik weet niet of dat voor jou ook zou werken? En heb je ook een psycholoog gesproken die gespecialiseerd is in psychosomatische klachten? Ik vond dat destijds wel helpend, het wordt dan duidelijker hoe het brein en pijn met elkaar in verbinding staan en dat angst pijn vaak versterkt. Zolang je angst hebt, heb je spanning en dat houdt de pijn in stand. Ik weet het zelf ook, nu nog die knop omzetten.

Anoniem
12-02-2023
Reageer:
Super bedankt voor je reactie. Ik heb nog niet met een solk therapeut gewerkt, omdat er geen in de buurt zit en ik niet zelf durf te rijden in deze toestand. As donderdag ga ik botox injecties in mijn bekkenbodem krijgen. Ik hoop dat hiermee de spanni ng en pijn in dat gebied weg gaat en ik me kan concentreren op mijn mentale stuk. Ik ben bezig met een opname in een kliniek in Portugal, Villa Ramadas. Deze krijgt erg goede recensies op zorgkaart Nedetland.
Ik heb inderdaad moeite met uit bed komen en van de bank af komen. Zie overal tegenop als een berg, maar ga toch bijna dagelijks wandelen en doe wat dingetjes in huis en boodschappen. Maar er zijn ook dagen dat het helemaal niet lukt. Spijtig te horen dat je ouders zijn overleden. Voor hen zorgen was een doel voor jou. Zonder een doel zijn we stuurloos en blijven we in de problemen hangen. Ik weet er alles van, maar vraag me af hoe ik eruit kom. Ik wens je veel geluk.

Rosa
13-02-2023
Reageer:
Ja, jezelf activeren blijft lastig als je zoveel klachten hebt. Hopelijk helpt de botox tegen de pijn. Opname in een kliniek in Portugal klinkt ook interessant.

Ik hoop dat het snel beter gaat met je, heel veel succes en geluk gewenst!

Veugi
13-02-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |