Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Chv geeft zooveel vage klachten

Mijn eerste ervaring met HV was in 2018 dit was een accute HV Aanval. Daarna 1 maand last van gehad waarnaar de angst en klachten verdwenen. Sinds 2021 werd door wederom een accute aanval mijn HV chronisch veel vage klachten waar ik tot op de dag van vandaag mee moet leven.

Benauwheid, druk op borst/hoofd, brok in de keel, spier spanningen, spierpijn tussen schouders en nek, droge mond, wazig zien, gevoel hebben dat alles nep is, afwezig, concentratie problemen, vermoeidheid. Sneller moe bij inspanning, slecht slapen, slecht opstaan, echt gewoon het hele feestentje bij elkaar !. Verschillende keren naar de huisarts geweest en die denkt dat mijn chv veroorzaakt word door mijn asthma en ptss (zware jeugd gehad) heeft een longfunctie test afgelegd en al en buiten mijn asthma om mankeer ik helemaal niks ! Huisarts vond een puffer ook niet nodig omdat ik een lichte vorm heb en de klachten zouden daarmee erger worden omdat ik al veelste diep en te snel inadem zonder da ding.
Wilde hier dus de lijst met alle klachten delen zodat mensen die geen chv of acuut hv door een medische achtergrond hebben een beetje gerust stellen dat er niks ernstigs aan de hand is en hoop dus ook dat mensen die angst hebben voor iets ergs door deze klachten te lezen een stuk geruster zullen zijn en hierdoor minder stressen als ze dalijk iets raars mee maken wat ze nog niet eerder hebben gehad. Chv geeft zooveel vage klachten en uit zich elke keer weer met iets anders.

Igg sterkte en een spoedig herstel !

JM
25-02-2023
laatste reactie: 25-02-2023

4
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ter aanvulling : maag en darmklachten heb ik ook en zweten en veel lucht in ademen dat zich uit in boeren etc. Kan er allemaal bij horen ook een trillend gevoel of tintel gevoel in armen benen lichaam.

Jm
25-02-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |