Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik vind het zo vervelend

Ik ben 23 en heb denk ik al mijn hele leven last van het blozen. De afgelopen jaren is het ook erger geworden. Ik heb het als met bekende of onbekende ben en het gebeurd wel een paar keer per dag. De vervelendste situaties waarin het gebeurd is als ik gewoon over straat loop of in een drukke trein zit, dan komt het opeens omhoog en wordt ik knalrood. Als ik met vrienden over straat loop heb ik dit minder omdat ik mij dan op ons gesprek focus. Maar als ik dus alleen de deur uit ga gebeurt het enorm snel...
Bij het afrekenen bij de kassa, in de trein, presentaties, lunch pauze, eigenlijk bijna in iedere situatie dus. Ik vind het zo vervelend en het belemmerd mij enorm in mijn dagelijkse bezigheden. Ik kijk er echt tegenop om de trein te pakken als het wat drukker is of in mijn eentje door de stad te lopen (terwijl dit juist dingen zijn die ik buiten het blozen om echt leuk vind).

Nu ik me er zo bewust van ben wil ik binnenkort ook zeker in therapie gaan en er werk van gaan maken om het minder te maken!

-
08-02-2023

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |