Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik zit momenteel in een impasse

Als kind had ik al last van fobiën maar was ik er me weinig bewust van. Hoe ouder ik werd hoe meer er bij kwamen en hoe meer hinderend ze werden in mijn leven. Daarnaast ben ik ook in een langdurige depressie verzeild geraakt als tiener, als jongvolwassene werd de depressie wat minder maar toen kreeg ik last van angstaanvallen en beperkten mijn angsten me meer en meer.

Uiteindelijk de stap gezet naar therapie. De angstaanvallen heb ik grotendeels onder controle gekregen en met de fobiën was ik ook stappen aan het zetten. Maar toen kreeg ik een burn/bore-out en werd de behandeling on-hold gezet om mijn burn-out aan te pakken.

We zijn nu al een hele tijd later en we weten niet meer in hoeverre ik nog last heb van een burn-out want het blijkt dat ik terug in een depressie verzeild geraakt ben.
Daarnaast vermoed mijn psycholoog ook dat ik ASS (autisme) heb, wat niet verwonderlijk zou zijn want het zit in mijn familie.

We zijn op een punt beland waar niemand nog echt lijkt te weten hoe ik terug op mijn voeten terecht kan komen. Daarnaast komt mijn therapie binnenkort ten einde (verlaagd tarief - beperkte tijd).

Ik zit momenteel in een impasse en heb geen idee wat te doen, wat uiteraard ook om mijn gemoed slaat...


Anoniem
18-01-2023

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |