Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Verschillende vage klachten

Hallo allemaal,

Ik heb sinds vorig jaar last van verschillende vage klachten. Nou heb ik een scan gehad van van mijn hoofd omdat ik erge tintelingen en steken had maar hier kwam niks uit . Sindsdien zijn de klachten zo goed als over maar nu begon het op mijn borst te slaan vooral links steeds een branderige zeurende pijn op verschillende plekken en af en toe steken bij mijn hartstreek dit is natuurlijk erg beangstigend. Zodra ik aan het werk ben heb ik er nauwelijks last van en misschien 1x per week een keer een kleine druk maar als ik vakantie heb zoals nu heb ik er na 3 a 4 dagen gelijk mega veel last van. Ik had hiervoor al af en toe steken bij mijn borst maar nu is het bijna de hele dag aanwezig. Zijn er meer mensen die dit hebben en is dit Chronische hyperventilatie/angst of mogelijk iets anders ik ben 23 jaar. Alvast bedankt!

Groetjes Jacco

Jacco
30-12-2022
laatste reactie: 16-05-2023

1
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Jacco

Ben zelf ook 23 en herken alles. Maak je niet druk want zoals je zelf zegt tijdens werk geen last. Dit komt omdat je onbewust toch niet afgeleid bent !

Probeer ademhalings oefeniningen’

Eric
26-03-2023
Reageer:
Dag Jacco,

De langdurige steken bij de borst zijn voor mij erg herkenbaar (ook chronische hyperventileerder). Dit betekent dat je te hoog in de ademhaling zit en of dat de spieren rondom de borstkas vermoeid zijn. Wat mij hielp is je handen op je ribbenkast zetten, aan de onderkant van je ribben, en dan rustig in en uit ademen. Je moet kunnen voelen dat je ribbenkast uitzet zegmaar (kreeg dit als tip van de fysio). Verder is er online bij bol.com een werkboek over hyperventilatie te vinden, hier wordt alles over hyperventilatie heel helder beschreven inclusief opdrachten. Heeft mij erg geholpen. Hoop dat je hier wat aan hebt, groetjes.

Eline
12-04-2023
Reageer:
Ik heb dat ook en dan heel veel moeite met ademen

Anoniem
16-05-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |