Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Marjo Adan | Therapeut en coach

Therapeut-en-coach-Eindhoven
Picardiehof 14
5627 HK Eindhoven
marjo-adan@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Angsten

Negatieve emoties, zoals angsten, kunnen je leven heel erg beperken. Elke emotie of angst vertelt je echter ook iets over hoe jij in elkaar zit. Je gaat op zoek naar de oorzaak en de betekenis van je angst. Van daaruit ga je die angst omzetten en kom je in beweging om jezelf van die angst te bevrijden, zodat je meer rust en vreugde zal gaan ervaren in je leven! 

 

Autogene training

Autogene training is een aan te leren praktische ontspanningstechniek. Door regelmatig te oefenen leer je jezelf in te leven in lichamelijke ervaringen die samengaan met een gevoel van rust. Hierdoor ontwikkel je het vermogen om, op elk gewenst moment van de dag en in korte tijd, om te schakelen van een toestand van hoge activiteit naar volledige ontspanning.

 

Positiever en prettiger in je leven

Vanuit mijn passie voor mensen en wat hen bezighoudt en beweegt, heb ik mij binnen verschillende werkvelden en middels diverse scholingen persoonlijk en professioneel steeds verder ontwikkeld en verdiept. Ik begeleid dan ook met veel enthousiasme mensen bij hun ontwikkeling en tijdens veranderingsprocessen. Mijn missie is hen te begeleiden bij het verkrijgen van inzicht en overzicht m.b.t. hobbels die zij in hun leven tegenkomen, zodat die kunnen worden aangepakt, waardoor zij positiever en prettiger in het leven staan.

 

Therapie op maat

Ik heb de opleiding integratieve psychotherapie gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik ben beëdigd integratief therapeut en werk in mijn praktijk of op locatie.

Ik ben als leertherapeut verbonden aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Ieder mens is uniek, dus je ontvangt therapie / coaching op maat. Je haalt de doelen die je gesteld hebt op je eigen manier, in je eigen tempo en met behulp van alle beschikbare hulpbronnen. Ik doe een appèl op je als het gaat om actief meedoen en verantwoordelijkheid nemen voor het probleem en de oplossing.

 

Opleidingen & registraties

Opleiding

Ik heb de opleiding integratieve psychotherapie gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik ben beëdigd integratief therapeut en werk in mijn praktijk of op locatie. 


Van september 2014 tot oktober 2019 was ik als opleider / leertherapeut verbonden aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en begeleidde ik studenten in hun ontwikkeling tot therapeut. 

 

Registratie

Als therapeut ben ik aangesloten bij de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) 
licentienummer 434.13.4.A  Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) licentienummer 103212R, en val ik onder hun Tuchtrecht 
(zie http://www.tcz.nu/). Mocht je onverhoopt ontevreden zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag zo snel mogelijk van je en hoop ik dat in een gesprek met je te kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris, die je kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) In navolging van deze wet ben ik aangesloten bij een geschilleninstantie, de SCAG (http:www.scag.nl/) Je kunt hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging, de VIT (http://www.vit-therapeuten.nl/)

 

Ik ben ECP-houder. Het European Certificate of Psychotherapy (ECP) is het Europese keurmerk voor psychotherapie. Het keurmerk van wetenschappelijk onderbouwde deskundigheid, professionaliteit en integriteit. De ECP-therapeut kijkt in de breedte naar de mens achter de cliënt en stelt zijn behoefte centraal, met een psychische begeleiding die recht doet aan zijn uniciteit. K.v.K. 17282422Registraties

Aangesloten bij

  • VIT
  • RBCZ
  • SCAG

 

 

Ook te vinden op:

 

Tarieven

Tarieven

Individueel 85 euro, incl.btw. Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren te worden afgezegd per telefoon, sms of e-mail. Annulering op kortere termijn wordt in rekening gebracht.

 

Sessieduur: 

Individueel 60 min. 

 

Vergoeding

Sessies worden door veel verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

Bereikbaarheid

De praktijk is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren kan (gratis) vlakbij de praktijk.

 

Vanaf station Eindhoven gaan regelmatig bussen. Ik woon op enkele minuten loopafstand van een bushalte.  

Openingstijden

Maandag Overdag
Dinsdag Overdag
Woensdag Overdag
Donderdag Overdag
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Reviews Therapie Eindhoven

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Eindhoven - Marjo Adan

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 2 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Veel minder last van angst en paniekaanvallen

“Marjo leerde me mijn angst te onderzoeken, in plaats van ervan weg te lopen, wat me alleen maar angstiger maakte.   Ik ben er nog niet, maar heb al veel minder last van angst en paniekaanvallen.”

| Eindhoven | 23 sep 2019
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Mijn enorme angst besproken en aangepakt

“Ik heb met Marjo mijn enorme angst voor de dood besproken en aangepakt. Het was voor mij nl erg moeilijk om nog van dingen te genieten.

De gesprekken met Marjo hebben mij inzicht gegeven in het waarom van mijn gedrag en mijn kijk verbreed. Hierdoor kan ik het leven weer rooskleuriger zien of zoals ik laatst tegen mijn vriendin zei: ik heb een andere bril op!””

| Gilze | 7 jul 2018
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |