Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie
Psychodynamisch Therapeut - Best - Tom
Therapie Best - Oirschot - Eindhoven
Batalaan 1 B
5684 ZK Best
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTom | Psychodynamisch Therapeut

Introductie

Mijn naam is Tom en ik ben werkzaam als Psychodynamisch therapeut in Best. 

 

Je hebt een bepaalde angst of bent angstig voor bepaalde situaties. De angst kan inhouden dat het een kleine belemmering hebt in je leven tot aan dat je het huis niet meer uitkomt. Goed om deze angst aan te pakken zodat je weer een "vrij" leven kunt gaan hebben. 

 

Bepaalde realistische angst is heel goed om te hebben. Het voorkomt dat we in onnodig gevaar komen en is dus een heel effectief!

 

De angst is echter niet meer effectief als het niet meer realistisch is maar wel heel echt voelt! Omdat we angst hebben gaan we ons anders gedragen om datgene te voorkomen waar we (vaak onterecht) bang voor zijn.

 

 

Over mij

Ik ben geboren in 1969. De meeste tijd van mijn leven heb ik in Brabant gewoond. Samen met mijn twee kinderen wonen wij met veel plezier in Best. 

Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven lange periodes leidinggevende functies gehad bij verschillende grote Multi Nationals. Het werken met mensen bij deze bedrijven vond ik altijd erg inspirerend. De mens achter de werknemer was toen en is nog steeds het meest leuke aan mijn werk. 

Naast dit werk heb ik 10 jaar gewoond en gewerkt in Frankrijk. In deze tijd zijn ook mijn kinderen geboren. Het organiseren, bouwen en creëren van een goed lopend bedrijf in de toeristisch sector heeft mij veel geleerd op gebied van ondernemerschap, mensenkennis, technische kennis, aanpassingsvermogen in een ander land en mijn eigen veerkracht en wendbaarheid. 

Het inspirerende van werken met mensen en mijn interesse in mensen met hun dieperliggende thema’s en keuzes was de reden dat ik psychologie ben gaan studeren.  

Omdat de thema’s vaak toch al zwaar en ernstig genoeg zijn breng ik graag wat humor in tijdens de therapie maar uiteindelijk wil ik samen met mijn cliënt altijd naar de kern.  

 

 

Angst therapie

We gaan eerst kijken hoe de angst bij jou is ontstaan. Wat zijn de triggers en beperkingen voor jou. Ligt hier een onverwerkt trauma onder of wat maakt dat de angst steeds weer de kop opsteekt.

Het inzicht is heel belangrijk om daarna door te pakken voor de verwerking en het maken van een nieuw gedachtenpatroon/ gevoel. 


Waar mensen angstig voor kunnen zijn loopt erg uiteen. Vaak zit je in je hoofd en probeer je eruit te komen maar het lukt niet. Hierop ontstaat weer een nieuwe angst....de "angst voor de angst".

Goed om te weten dat je er niet alleen voor staat en de angst samen aan te pakken zodat je weer een "vrij" leven kunt hebben.

Aangezien we kunnen kiezen uit een scala van vormen van therapie gaan we kijken wat het beste bij je past. Waar ik veel mee werk is familie-opstellingen, voice-dialogue, NLP, Hypnotherapie, Emdr-therapie en schema-therapie.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.


Tom

Opleidingen & registraties

Ik ben geschoold tot Psychodynamisch Therapeut. Ik ben aangesloten bij de VBAG als beroepsvereniging en sta in het RBCZ register voor beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg. Mijn AGB zorgcodes zijn 900100952 en 90060534. Mijn licentiecode is 912016R.Registraties

Tarieven

De kosten per sessie zijn 89 euro. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Als je aanvullend verzekerd bent dan krijg je ongeveer 40 a 45 terug van je zorgverzekeraar. Goed om dit vooraf te controleren bij je zorgverzekeraar. Mijn AGB zorgcodes zijn 90060534 en 900100952.

Openingstijden

Maandag 10.00 - 20.00
Dinsdag 10.00 - 20.00
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht