Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie
Angstcoach , Hypnotherapeute - Eersel - Jolijn
Therapie & Coaching Eersel
Nieuwstraat 63
5521CB Eersel
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtJolijn | Angstcoach , Hypnotherapeute

Therapie & Coaching Eersel

Mijn naam is Jolijn. Ik ben gediplomeerd coach, relatiecoach en hypnotherapeute.

Met een geheel eigen werkwijze, waarbij ik verschillende therapievormen combineer kan ik je helpen van je angst af te komen. Ongedwongenheid is hierbij altijd het belangrijkste uitgangspunt. Daarom leer je ook op een constructieve manier je eigen grenzen aangeven, zodat je in je eigen tempo kunt gaan oefenen.

Vanuit dat ongedwongen startpunt ga ik je helpen inzicht te krijgen in de werking van angst op je lichaam, je onderbewustzijn en je gedachten. Eerst gaan we samen oefenen, waarbij je leert hoe je daarna zelf ook aan de slag kunt gaan.

Soms is er sprake van extra onderliggende problemen die ervoor zorgen dat je de angst hebt ontwikkeld en ook daar krijg je tijdens het traject inzicht in. 

In sommige gevallen (waarbij oefenen niet mogelijk is bijvoorbeeld) zet ik in overleg hypnotherapie in als extra ondersteuning.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Jolijn

Opleidingen & registraties

Diploma's
- Gediplomeerd Hypnotherapeute
- Gediplomeerd relatiecoach
- Life Coaching (advanced)

Trainingen
- Eigenaarschap
- Effectieve communicatie
- Verwachtingen managen

Specialisaties

Angsten:
Sommige angsten zijn erg nuttig, maar veel angsten werken vooral erg belemmerend. We gaan onbewust ons leven aanpassen zodat we ons niet angstig hoeven voelen.

Inzicht krijgen in je angsten werkt enorm bevrijdend. Als je 1 angst op de goede manier aanpakt zul je merken dat veel andere angsten ook meteen weg zijn. Je leven wordt veel leuker doordat je nieuwe situaties niet meer uit de weg gaat, maar juist opzoekt. Geen sleur meer, maar jezelf ontwikkelen en leuke nieuwe dingen doen!

Te verwachten aantal sessies: 4

De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

Sociale angst : 

Vind je het moeilijk om jezelf te zijn in het contact met anderen? Ga je gesprekken achteraf over-analyseren en voel je je vaak onzeker? Sociale angst komt heel erg vaak voor, is erg belemmerend en kost veel energie. 

Deze therapie is een combinatie van RET therapie, een beter contact leren maken met je lichaam en het vergroten van je kennis van de sociale "regels" die we onbewust  spiegelen naar elkaar.


Angst voor honden:

Angst voor honden is erg belemmerend. Ze kunt ze tenslotte overal tegenkomen en andere mensen gaan er vaak vanuit dat je hun hond leuk vind. Het is erg prettig als je weer zonder angst de deur uit kunt. Dan pas merk je echt hoe vervelend het was om deze angst te hebben.

 

Deze therapie is een combinatie van  RET therapie, een beter contact leren maken met je lichaam en het vergroten van je kennis over honden zodat je op een veilige manier met honden om kunt gaan.


Bindingsangst / Verlatingsangst

Als je last hebt van bindingsangst / verlatingsangst is het erg lastig om een liefdevolle relatie te krijgen en te behouden. Onbewust trek je alleen onbeschikbare partners aan of je saboteert zelf iedere beginnende relatie. Niemand is goed genoeg, er zijn heftige ups en downs of er is sprake van teveel of te weinig afstand. Uiteindelijk kiezen mensen dan vaak voor een partner die niet echt bij ze past. 

 

Het loont zeker de moeite om de onderliggende oorzaken aan te pakken, zodat ook jij geluk kunt vinden in de liefde.


Hypochondrie

De angst om ziek te worden of plotseling dood te gaan kan erg groot zijn en veel energie kosten. Zeker als je al eens eerder ernstig ziek bent geweest is het soms lastig om van je leven te genieten, terwijl je dat juist extra graag wil nu je gezond bent. 

Deze therapie is een combinatie van RET therapie, een beter contact leren maken met je eigen lichaam en het verkrijgen van inzichten zodat je leert loslaten, accepteren en weer op jezelf en het leven te vertrouwen.


Angst tijdens het paardrijden

Angst tijdens het paardrijden komt heel vaak voor. Je leert al vroeg dat paarden je angst spiegelen, dus je probeert je eroverheen te zetten, maar dat lukt niet altijd. Echt ontspannen is het paardrijden daarom niet voor je. 

Deze therapie is een combinatie van RET therapie en het verkrijgen van inzichten zodat je leert los te laten en op jezelf, het leven en het paard te vertrouwen. 

Tarieven

Los consult (60 minuten)
De duur van een consult varieert in overleg van 45 minuten tot 1,5 uur
€87,50

Intake voor traject
vrijblijvend gesprek (30 minuten)
gratis

Telefonisch advies of videobellen (per kwartier)
Alleen op afspraak mogelijk na 1 of meerdere consulten
€20

Rchtprijs trajecten
traject van een maand tot 6 maanden 
€300 - €1250 

Openingstijden

Maandag 10.00u tot 20.00u
Dinsdag 10.00u tot 20.00u
Woensdag 10.00u tot 20.00u
Donderdag 10.00u tot 20.00u
Vrijdag 10.00u tot 20.00u
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


Reviews Therapie & Coaching Eersel

Hieronder staan reviews over Therapie & Coaching Eersel - Jolijn

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 3 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Een groot deel van mijn leven terug

Ik heb door mijn hoogtevrees zoveel gemist en ben zoveel uit de weg gegaan. Van viaducten tot flatgebouwen, balkons op vakantie die ik angstvallig vermeed en als enige in t appartement bleef zitten.

Glijbanen bij het zwembad, waar ik met mijn kinderen niet af kon. Winkels met meerdere verdiepingen, waar ik niet naar boven kon en ga zo maar door. Blinde paniek, trillen, door mijn benen zakken, huilen..... alles kwam voorbij.

Tot de maat vol was en ik in contact kwam met Jolijn. We zijn eenmalig ruim een uur samen weg geweest, naar een hoge klimtoren. Normaal gesproken zou ik hier voor geen goud ingaan, maar Jolijn relativeert en kalmeert tegelijk.

Na die ene keer ben ik zelf flink gaan oefenen, meteen op de weg terug waren de viaducten al geen probleem meer. Ook de glijbaan ben ik inmiddels afgesuist en als klapper heb ik 2 weken geleden de Arc de Triomphe (65m) beklommen. Helemaal geweldig ik raadt iedereen aan. Ik heb dankzij Jolijn een groot deel van mijn leven terug, waarvoor eeuwige dank.

| Valkenburg | 5 jul 2022
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik ben voortaan meer open, durf meer te zeggen en ben meer mezelf

Ik had last van Sociale angst en ik merk na de coaching heel veel verschil. Ik ben voortaan meer open, durf meer te zeggen en ben meer mezelf. Daardoor heb ik nu veel meer contact met andere mensen. Ik durf meer leuke nieuwe dingen te doen en ik ben daarbij niet meer bang om fouten te maken. Mijn dagen zijn nu een stuk leuker! :)

| Eersel | 10 dec 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Geholpen met mijn hondenangst

Wat heeft Jolijn mij goed geholpen met mijn hondenangst!

 

Op een hele gemoedelijke en totaal niet dwingende manier zijn we aan de slag gegaan, wat ik als erg fijn heb ervaren. Zelf heeft ze veel ervaring met honden.

 

Het is zo fijn om nu de deur uit te kunnen, zonder je meteen druk te maken over alle honden die (mogelijk) langskomen. Ik had het jaren eerder moeten doen! Iedereen die twijfelt; ze kan je echt helpen! Jolijn; dankjewel!


| Bladel | 4 okt 2021
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht