Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Muizen

Al jaren kamp ik met een angst stoornis..

Ik vind het moeielijk om dit te delen.
Het is een aantal jaren geleden begonnen met muizen overlast, eerst zonder het door te hebben.
Ik sliep al een lange tijd met urine en muizen poep dat achter mijn tv kast lag, onder de kleren kast. Het kwam door gaten in de spuwen ofzoiets en op die manier zijn ze naar binnen gekomen. Sinds dien zit het me niet goed, paniekaanvallen gehad van, ‘ooh dadelijk hebben ze op mijn eten geplast of weet ik wat allemaal en heb ik iets onder de leden (dan ook ben ik gaan hyperventileren) zo erg dat het chronisch is geworden. De gedachte dat ik iets binnen had gekregen door hun of dat mijn longen aangedaan zijn omdat ik er zo lang in geslapen heb..
alles na laten kijken een heel poosje terug maar niks. Durf dan ook niet tegen mijn huisarts te zeggen van, “ja.”, maar we hadden tijdelijk muizen” sinds dien is het gewoon erg.

Ik Heb nu 2 hele lieve poezen in huis dat er voor gezorgd heeft dat er geen binnen kunnen komen en alles is gewoon goed schoon, kijk het dagelijks na maar ooh wat een angst nog steeds dat ik ergens een ‘virusje’ heb in mijn lichaam…zeker na dat ik eens gelezen wat die beestjes voor gekke ziektes kunnen geven en dat heb ik dagelijks geïnhaleerd :-(

anoniem
19-02-2024

Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |