Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Corona begonnen, en ook mijn klachten

Hoi allemaal,
3,5 jaar geleden is de corona begonnen, en ook mijn klachten. Na een korte tijd kreeg ik last van hyperventilatie en enkele dagen erna ontstond mijn eerste paniekaanval.
Ik wist niet wat me overkwam en was erg bang om dood te gaan. Sindsdien ben ik in contact gekomen met GGZ, psycholoog en medicatie gestart en na 4/5 maanden begon het de boel af te vlakken en voelde ik me beter. Na 1,5 jaar was ik naar mijn gevoel klaar met de medicatie en dacht ik het zelf weer aan te kunnen. Niet dus… Nou moet ik zeggen dat ik nooit volledig klachtenvrij ben geweest. Afgelopen september zijn de klachten weer zo heftig geworden dat ik overal angst in zie. Angst in het leven, angst voor de dood, angst dat er iets met mij aan de hand is en angst voor de angst.
Afgelopen zondag, jawel, nieuwjaarsdag, kreeg ik na 1,5 jaar weer een paniek aanval en deze is nog nooit zo erg geweest als 3,5 jaar terug. Ambulance gekomen, maar m’n hart is als een zonnetje. Nadat dit is gebeurd lig ik er helemaal van af. Als ik op sta, word ik duizelig. Mijn lichaam geeft hele rare signalen af en geeft mij het gevoel dat het niet klopt. Mijn lichaam voelt verdoofd, als ik loop of iets doe. Het is zo bizar.. Ik voel me mezelf niet meer en weet niet meer wat ik kan en moet doen om het vertrouwen terug te krijgen en dat deze klachten weggaan.
Herkend iemand mij of iemand die mij tips kan geven?
Liefs, mij

Lisanne
08-01-2024

5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |