Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ja hoor ik heb weer wat nieuws

Ja hoor ik heb weer wat nieuws,
Opeens ben ik bang geworden dat ik bijv. supplementen bij de Nutrilon van mijn zoontje in heb gedaan. Mijn zoontje is mijn alles!! Ik ben juist altijd overbezorgd en zou dit ook nooit doen, maar de gedachten zijn soms zo erg en aanwezig dat ik dan meer weer een nieuwe pot Nutrilon koop… dan voelt het weer ‘goed’ … en als ik dan moe ben of iets dan slaat het weer toe. Het is vreselijk. Hoe kan ik nou zulke dingen denken ik wil hem met mijn leven beschermen;(

Ik zit zelfs nu te denken dat de enigste oplossing is om alle supplementen uit huis te halen zodat ik dit niet meer ‘hoef’ te denken, of dat mijn man een camera ophangt.

Waarom heb ik toch altijd zo’n last van zulke dwang gedachten en juist altijd over dingen die mij zo dierbaar zijn;( ik vind m’n leven hierdoor steeds zwaarder worden.

Ik wilde altijd zo graag een groot gezin maar het verantwoordelijkheidsgevoel nekt mij en voedt mijn dwang en dan om mijn dierbaarste bezit; mijn zoontje

L.
19-03-2023
laatste reactie: 10-11-2023

4
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik heb dat vroeger ook zo gevoeld met m n tweeling. Ik maakte daarom heel vaak weer nieuw flesje. Maar tegenwoordig zou u de telefoon aan kunnen zetten met opname. En weten dat het goed is gegaan.

Esther a
10-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |