Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik kreeg extreme haaruitval

Hoi,
Vanaf eind juli vorig jaar is er iets vreselijks gebeurd, ik kreeg extreme haaruitval.. ik stond op dat moment in de bloei van mijn leven. Altijd heb ik wel angstig in het leven gestaan maar nooit dat dit mijn dagelijks leven zo erg beïnvloede. Ik ben vanaf eind juli dwangmatig in de spiegel gaan checken of mijn haar niet nog meer uit zou vallen.. dit deed ik 100 keer op een dag. Ik Google steeds op oplossingen. Ik kwam uiteindelijk bij een kapsalon die zogenaamd helemaal natuurlijk was, en zou mij helpen doormiddel van een apparaat voor haargroei stimulatie, dit alles heeft het zo erg gemaakt dat ik nu helemaal geen haar meer heb. Ik heb gemillimeterd haar, en zelfs een pruik moeten aanschaffen. Dat is niet het ergste van alles, door medicatie gebruik kreeg ik een droge mond, nu ben ik mij al maanden aan het focussen op mijn droge mond, ik denk hier echt de hele dag aan. Het is zo erg geworden dat mijn tandvlees helemaal wit en en terug getrokken. Nu vraag ik mij af, is hier iemand die zich hier in herkent? Of medicatie adviseert? Voor 24/7 dwanggedachtes en piekeren. Ik heb maanden geleden al aangegeven dat ik niet meer wil leven. Ik denk hier ook dagelijks veel aan. Maar vooral de droge mond heeft mijn gezondheid echt heel slecht gemaakt. Mijn huid is ook extreem droog met eczeem. Ik ben in een vreselijke cirkel terecht gekomen waar ik niet uit kan komen. Ik zit al maanden bij de Crisesdienst en daar weten ze ook niet wat ze moeten doen. Heeft het alleen maar erger gemaakt eigenlijk. Heeft iemand tips of medicatie advies? Of herkent iemand zich in dit soort constante gedachtes? Ik hoor het heel graag. Want ik ben ten einde raad. En mijn gezondheid lijdt er ook echt onder.
Alle adviezen zijn welkom

Pascale
09-03-2023
laatste reactie: 17-10-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ja het is gewoon kloten die dwang gedachtes … ik herken het helemaal. Je wilt er zo graag vanaf maar het lukt niet. En dat is ook het probleem; dat je er zo graag vanaf wil en dan wordt het erger. Het enige wat ik zelf kan aanraden is proberen om andere dingen te gaan doen die afleiden… proberen om 3/4 keer per week toch te sporten ondanks alle kwalen en stress… en proberen om niet meer in de spiegel te gaan kijken, hoe moeilijk het ook is. Maar het is gewoon erg zwaar om met dwang te leven. Ik merk bij mezelf als ik moe ben wordt het erger dus probeer goed te slapen maar dit wil soms haast ook slecht. Ik slik geen medicijnen maar wil dit misschien wel gaan doen.
Veel sterkte

Anoniem
19-03-2023
Reageer:
Hai Ik zou me latem testen op de autoimuunziekte Sjogren dit veroorzaakt een drige mond huid en ga zo maar door. Heel veel sterkte gewenst. Liefs🫂🫂🫂🫂

vick
17-10-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |