Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Willeke Heerkes | Hypnotherapeut, EMDR

Hypnotherapeut,-EMDR-Schoonhoven
's Heerenbergstraat 64
2871 WW Schoonhoven
willeke-heerkes@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Je wilt je weer veilig en vrij voelen

Je hebt iets meegemaakt dat zo intensief was, dat je het nooit echt hebt kunnen verwerken. Natuurlijk heb je het zo goed mogelijk opgelost. Dat werkte altijd best goed. Maar nu zitten angst en paniek je in de weg. Je wilt veranderen, maar je zit vast in jezelf. 

In je hoofd weet je wel dat het anders kan. Toch lukt het je niet de stappen te zetten die hiervoor nodig zijn. Want je probleem zit dieper.

Je hebt een beetje hulp nodig om het oude los te laten zodat je nieuwe keuzes kunt maken.


Wanneer je de onverwerkte ervaring herbeleeft, kun je deze alsnog verwerken.

Ik help je bij de juiste ervaring uit te komen en emoties en in het lichaam opgehoopte spanningen los te laten. Bovendien wordt je duidelijk wat de gebeurtenis met je huidige klacht te maken heeft.

 

Je kunt overtuigingen die destijds ontstaan zijn en die je toen door de situatie heen geholpen hebben maar die nu niet meer bij je passen, loslaten. Daardoor ben je in staat dingen anders aan te pakken.

 

De verkregen inzichten geven je ruimte voor nieuwe keuzemogelijkheden en dan komt de verandering die jij wilt vaak vanzelf.

 

Hypnotherapie
Hypnose is een vorm van diepe concentratie waarbij je helemaal helder, klaarwakker en volledig bij bewustzijn bent. Het helpt je terug te gaan naar ervaringen in je verleden. 


Als je in hypnose bent, ben je zo geconcentreerd op je binnenwereld, dat je in diepere lagen van jezelf komt. Deze kunnen je een andere kijk op dingen geven. Dan kun je oude gevoelens en overtuigingen die niet meer bij je passen loslaten. Zo krijg je nieuwe keuzemogelijkheden.  

 

Ben jij dit?

Je genoot altijd zó van de natuur tijdens je wandelingen. Tot die boerderijhond je beet. Je wilt je weer vrij voelen te gaan en staan waar je wilt. Ook wil je van je nachtmerries af.


Je hebt een kettingbotsing meegemaakt. Nu durf je alleen nog te rijden als je zeker weet dat je overal kunt stoppen.

Je durft niet meer te solliciteren nadat je bent afgewezen voor je droombaan.

Sinds die wortelkanaalbehandeling 3 jaar geleden ben je niet meer bij je tandarts geweest. Het wordt tijd er weer een voet over de drempel te zetten. 

Je hebt een verdrietige ervaring meegemaakt. Iemand die je lief was is overleden. Je bent je baan kwijtgeraakt. Je raakt 's nachts in paniek van alles dat op je afkomt.  


Je partner is vreemdgegaan. Het vreet je op. Toch houden jullie van elkaar. Diep van binnen weet je dat je patronen kunt doorbreken. Zodat jullie weer van elkaar kunnen genieten. Je gaat ervoor dat jullie relatie beter wordt dan ooit.

Je slaapt slecht. Al maanden. Dit geeft je zo veel stress, dat je nu al weet dat je vannacht weer geen oog dichtdoet. 

 

Hoe gaan we aan de slag met hypnotherapie

We starten met een voorgesprek waarin we je klachten en de daaronder liggende thema’s bespreken. Vervolgens spreken we af waar we aan gaan werken en wat het doel is dat je wilt bereiken. In de sessies daarna richten we ons vooral op onverwerkte ervaringen uit het verleden en het bereiken van je doel.

 

Over Willeke
Als kind heb ik veel in het buitenland gewoond en heb ik meerdere keren afscheid moeten nemen van mijn vriendinnen, school, landen. Steeds weer begon ik opnieuw en paste ik me aan. Tot dit me niet meer lukte. Ik ging toch weer weg en iedere keer mijn vriendinnen achterlaten deed te veel pijn. 

Jaren later zit ik op kantoor offertes te schrijven over stenen en beton. Ik heb niks met stenen en beton en zak langzaam maar gestaag in een burn-out. 
Zo kom ik bij een hypnotherapeut die me geholpen heeft oude ervaringen af te sluiten en te ontdekken waar ik wel blij van word. 

Nu help ik mensen te ontdekken waar zij blij van worden. 


Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken, mail of bel me dan!
Groetjes, Willeke 

 

 

 

 

 

 

 

Opleidingen & registraties

Ik heb de 4 jarige HBO opleiding hypno- en regressietherapie bij Trance Art gedaan, de holografische kinderopleiding bij Magick Walk en EMDR bij BIVTRegistraties

De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

Angst en paniek
Na een vervelende ervaring ben je bang van honden. Je durft niet op de snelweg te rijden, te solliciteren of naar de tandarts.

Samen onderzoeken we wat je angst je wil vertellen. Je geeft dat wat je belemmert een plek zodat je weer stappen durft te zetten.

Rouwverwerking
Je hebt een dierbare verloren, bent je baan kwijtgeraakt, verhuisd, gescheiden. Doordat je maar doorging, ben je niet toegekomen aan het verwerken van je verlies. Nu ben je eraan toe om de ervaring een plekje te geven zodat je weer kunt genieten.

Burn-out
Samen gaan we op zoek wat maakt dat je opgebrand bent, zodat je je nooit meer zo hoeft te voelen en je je energie weer op kunt bouwen. En naar het werk waarvoor je graag je bed uitkomt omdat het je oplaadt. 


Afvallen met de virtuele maagband

Je maakt je zorgen over je gezondheid. Je wilt een gezond gewicht. Slank zijn en slank blijven zonder dat je ooit nog op dieet hoeft.

De virtuele maagband is een denkbeeldige maagband die ik bij je plaats terwijl je in hypnose bent. Hierdoor wordt je maag zonder operatie verkleind waardoor je sneller vol zit, minder eet en afvalt. Bovendien kijken lossen we de achtergrond van je overgewicht op zodat je niet op je wilskracht af hoeft te vallen. Want er komt altijd een moment dat je wilskracht breekt en je weer vervalt in je oude eetpatroon. Met als resultaat dat je per saldo alleen maar aankomt. Met de maagband laat je de overtollige kilo's los zodat je je fijn voelt in je lichaam dat een gezond gewicht heeft.  

Tarieven

Een sessie kost € 100,–  en duurt 1 tot 1,5 uur.


Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

 

Na afloop van de sessie krijg je een factuur die je bij je verzekering in kunt dienen. 

Afhankelijk van je aanvullende verzekering wordt een deel van de kosten vergoed.Omdat de therapie in de aanvullende verzekering zit, hoef je geen eigen risico te betalen.

Als je liever eerst kennis wilt maken, ben je van harte welkom voor een gratis gesprek van een half uur.

Openingstijden

Maandag 8:00 - 18:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 18:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag 8:00 - 18:00
Zondag 8:00 - 18:00

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |