Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Marianna | Psychotherapie, Hypnotherapie, EMDR, PDS-therapie, Coaching

Psychotherapie,-Hypnotherapie,-EMDR,-PDS-therapie,-Coaching-Nederland

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtOnline Angst therapie


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

Je kunt bij mij terecht voor online therapie bij angsten en fobieën.

 

Ik begeleid mensen op een persoonlijke en professionele manier bij het oplossen van psychische en emotionele problemen, zoals spanningen, angsten, onzekerheid, slaapproblemen, onverwerkte ervaringen, psychosomatische klachten, een gebrek aan concentratie, doorzettingsvermogen, creativiteit en lust for life.

 

Online hypnotherapie - online psychotherapie - online therapeut

 

 

Wil je weer de regie terug over je leven?

In mijn optiek is elk mens uniek, en heeft iedereen bijzondere kwaliteiten en mogelijkheden. Oplossingen moeten daarom individueel en op maat gesneden zijn. De therapeutische middelen die ik inzet gaan uit van deze opvatting. Ik help je opnieuw in contact te komen met je kracht, zodat je jezelf kunt genezen en (weer) verder kunt groeien.

 

Mijn behandelingen zijn geschikt voor iedereen die het heft weer in eigen hand wil nemen, die zelf weer aan het stuur wil zitten, voor iedereen die de regie over zijn of haar eigen leven terug wil.

 

EMDR-therapie bij angst en fobie

EMDR (Eye Movement Desensitization Reprocessing) is een techniek die speciaal ontwikkeld is voor het stimuleren van de verwerking bij traumatische ervaringen of bij het aanpakken van telkens terugkerende gevoelens, zoals bijvoorbeeld angst. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat EMDR goed werkt bij klachten zoals angststoornissen, meervoudige traumatisering en chronische pijn.

 

EMDR kan succesvol worden ingezet bij angsten en fobieën. Dit zijn diep ingesleten automatische patronen die door toepassing van EMDR hun kracht verliezen. 

 

Bij een specifieke fobie (zoals bijvoorbeeld angst voor spinnen of angst voor water) kan het overwinnen van je angst soms heel snel gaan. Bij andere fobieën, die dieper zijn ingesleten en meer effect hebben op je persoonlijk leven, is meestal een stapsgewijze vooruitgang te bemerken. 

 

Een groot voordeel van EMDR, die ik vaak combineer met hypnotherapie, is dat je op deze wijze in staat bent om je angst geleidelijk van binnenuit te doven. Je begint je eerst vrijer te voelen, er komt meer ruimte voor nieuw gedrag, waarna je geleidelijk aan datgene gaat doen waar je vroeger bang voor was.

 

 

Hypnotherapie bij angst en fobie

Het grote voordeel van werken met hypnose is dat we niet alleen praten óver je klacht, maar dat we doelgericht zaken kunnen helen op het niveau waar je klacht ontstaat: in je onbewuste.

 

Veel klachten zijn het gevolg van automatisch, onbewust aangeleerd gedrag of aangeleerde reacties. Met een bewuste benadering (erover praten) zijn die automatische reacties niet of nauwelijks te beïnvloeden. Het bewuste spreekt als het ware een andere taal dan het onbewuste.

 

Als je bijvoorbeeld angstig of onzeker bent, dan wéét je wel dat die angst en onzekerheid nergens op slaan. Maar hoe vaak je dat ook tegen jezelf zegt, van binnen voelt het anders, en daardoor blijf je er toch mee rondlopen. Wil je je klacht bij de kern aanpakken, dan zul je iets moeten veranderen op onbewust niveau – en ik help je daarbij.

 

Online therapie

Voor mensen die ziek zijn of liever thuis blijven, kunnen alle gesprekken via videogesprekken. Met goede verbinding en een koptelefoon is zelfs hypnotherapie of EMDR absoluut geen probleem. Voor het contact is het wel fijn om elkaar te kunnen zien. 

Opleidingen & registraties

 • Integratieve Psychotherapie
 • Hypnotherapie
 • EMDR
 • EFT-Relatietherapie
 • PDS-therapie
 • Coaching
 • Counseling
 • Systemisch Coachen
 • Tafelopstellingen
 • Familieopstellingen

 

 

AGB-code zorgverlener: 90-100666 AGB-code praktijk: 90-060275Registraties

Tarieven

 • Individuele therapie: € 95,00 per sessie van 1 uur
 • Relatietherapie: € 130,00  per 75 minuten

 

De meeste verzekeraars vergoeden deze behandelingen uit het aanvullend pakket.

 

AGB-code zorgverlener: 90-100666 AGB-code praktijk: 90-060275

Ligging


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |