Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Hans | Therapeut - Systemisch Coach - Relatietherapeut - Familieopsteller

Therapeut---Systemisch-Coach---Relatietherapeut---Familieopsteller-Schalkhaar
Therapie Schalkhaar - Deventer
Koningin WIlhelminalaan 13
7433cd Schalkhaar
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Schalkhaar - Deventer

Als je worstelt met angst en onzekerheid, vormt dat een grote belemmering voor je leven. Je bent er bewust of onbewust altijd mee bezig. Vanzelfsprekend wil je daar verandering in aanbrengen en ik denk dat dat ook kan.

De eerste stap is hulp zoeken. Daar is moed voor nodig en die stap heb je al gezet.

Ik nodig je graag uit om een volgende stap te zetten. Je bent welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om erachter te komen of ik degene ben die jou kan helpen om jezelf van je probleem te bevrijden. 


Werkwijze

Ik werk vanuit de ontmoeting. De ontmoeting met jezelf en de ontmoeting tussen jou en mij. In de ontmoeting is alles al aanwezig en licht verborgen potentieel op. Ik beschouw het vervolgens als mijn taak om het onzichtbare zichtbaar te maken, het onbenoembare te benoemen en jou bewust te maken van het onbewuste. 

Dit doe ik vanuit een systemisch perspectief. Dynamieken uit ons gezin van herkomst laten een diepe indruk achter en fungeren als blauwdruk voor ons doen en laten in het hier en nu. Loyaliteiten en interactiepatronen herhalen we vaak onbewust. Heel vaak is dit effectief, maar soms werkt het ook beknellend. Door inzicht te krijgen in jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen uit dit systeem van herkomst, brengen we jouw diepgewortelde patronen aan het licht. Deze bron kan jij vervolgens gebruiken als voedingsbodem voor persoonlijke en professionele groei. 

Ik werk vanuit 5 pijlers.

Autonomie: wat is je kracht? Wat zijn jouw mogelijkheden? Jij hebt de regie over je leven in handen en draagt daarvoor ook de verantwoordelijkheid.
Heelheid: er is niets mis met je, je bent goed zoals je bent. Ik werk dan ook voorbij de diagnose.
Identiteit: wie ben je? Waar sta je voor? Weet je dat?
Integratie: jezelf leren kennen is een ervaring. Van daaruit is er ook een groot verschil tussen 'de kennis hebben' en 'weten'. Ik help je graag uit je hoofd en in je lijf.
Zingeving: waar doe je het voor?Meer over mij

No-nonsense
Ik ben altijd eerlijk en gebruik heldere taal. Ik draai er niet om heen. Ik kies voor diepgang, ook als die pijnlijk is.


Geen taboe

Ik vind het belangrijk dat alles gezegd mag worden, hoewel het niet altijd moet. Ik deins niet zo snel ergens voor terug.


Onpartijdig

Ik ben gericht op het versterken van het geheel. Dat doe ik door naast je te gaan staan en zonder oordeel te luisteren, ook naar wat niet gezegd wordt.

Veilig

Veiligheid is essentieel. Onze gesprekken zijn vertrouwelijk en ik zorg ervoor dat je gezien en gehoord wordt.


Open

We zijn gelijkwaardig aan elkaar en ik zal altijd mezelf inbrengen in onze sessies. Dat betekent ook dat ik soms iets van mezelf deel, als het jou kan helpen.

Ik hanteer geen wachtlijsten, dus je kan snel geholpen worden. 

Online therapie

Omdat ik veel werk met het directe contact en daarbij lichaamstaal en beweging erg belangrijk is, geef ik alleen online therapie nadat er een persoonlijke ontmoeting is geweest. Vooral bij klanten die op een grotere afstand van de praktijk wonen of werken wil ik dit nog wel eens afspreken. Om dan toch zoveel mogelijk te kunnen zien, gebruik graag de mogelijkheden van Zoom.

 

Omdat de dynamiek tussen jullie bij relatietherapie van extra belang is, verzorg ik geen relatietherapie online.Mededeling inzake corona-pandemie

Ik hou me aan de richtlijnen van het RIVM.

Opleidingen & registraties

Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij het vooraanstaande instituut Phoenix Opleidingen te Utrecht. Hier heb ik de driejarige opleiding in Profesionele Communicatie gevolgd en vervolgens ook de vervolgopleidingen in Systemisch Werken en Relatietherapie.

Specialisaties

-Systemisch werk
-Familieopstellingen
-Innerlijk Kind werk
-Authentiek leiderschap 
-Autonomie
-Professioneel leiderschap
-Relatietherapie

De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

-Angst voor afwijzing
-Angst om niet goed genoeg te zijn
-Angst om de controle te verliezen
-Angst om te verbinden
-Angst om in de steek gelaten te worden

Tarieven

Individuele therapie:
Bij losse gesprekken is de investering € 160,00 per sessie. Dat is inclusief de BTW. Een sessie duurt ongeveer 75 tot 90 minuten.
Als je werkgever betaalt, dan gelden andere tarieven.

Vormt mijn tarief een probleem ivm jouw financiële situatie? Neem contact met me op. Op basis van gelijkwaardigheid hanteer ik graag tarieven die aansluiten op jouw situatie.


Relatietherapie:
De investering voor jullie samen is € 160,00 per sessie. Dat is inclusief de BTW. Een sessie duurt 75-90 minuten. Ook hier bied ik verschillende pakketten aan.

Openingstijden

Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur om de week
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur om de week
Zaterdag Geen afspraken
Zondag Geen afspraken

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |