Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Paul | Hypnotherapeut

Hypnotherapeut - Alkmaar - Paul
Hypnotherapie Alkmaar
Edisonweg 10
1821 BN Alkmaar
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Hypnotherapie Alkmaar

Mijn naam is Paul en ik ben docent, coach en hypnotherapeut. Vanuit mijn praktijkruimte in Alkmaar en online help ik kinderen, jongeren en volwassenen met het oplossen van bepaalde problemen, doormiddel van coaching en hypnotherapie.

Hypnotherapie  voor volwassenen, jongeren en kinderen bij angsten, Fobieën, Faalangst, Examenvrees.


Paul


---
Hieronder staan een paar testimonials die ik ontvangen heb:

Ik liep al een tijdje met heel erge zenuwen voor tentamens. Via mijn moeder kwam ik bij Paul terecht. Paul begeleid je rustig door alle stappen en je voelt je direct op je gemak. Ik heb nu 2 behandelingen gehad en merk dat ik mijn tentamens beter maak omdat alle spanning direct van mijn lichaam afglijdt. Zeker een aanrader!


Anne

---
“Wat een aparte gewaarwording. De eerste therapeut die me ontspannen heeft gekregen. Je bent er gewoon bij, alleen gefocust op zijn stem en daardoor superrelaxed.  Paul is een positief ingesteld en prettig persoon om mee te communiceren. Waar men mij met andere meditaties niet ontspannen kreeg lukte Paul dit wel, dit is voor mij al een enorme winst.

Sandra
---

Ook al was ik van te voren niet overtuigd van deze soort therapie, ik heb nu ervaren dat het werkt. Superfijn, ik heb de gewenste resultaten behaald: ik heb geen last meer van mijn klachten. En dat door middel van zo’n fijne en ontspannen setting die Paul creëert, ik had het veel eerder moeten doen!

Alies
---

Onze dochter is door Paul geholpen voor haar angsten. Heel duidelijk en rustig heeft hij haar uitgelegd wat ze gingen doen en achteraf vertelde ze dat ze de sessie heel leuk vond. Al na de eerste sessie zagen we verandering bij haar en na drie sessies is ze een veel vrolijker meisje en zijn haar angsten weg.

Sara

Online therapie

Wist je dat ik steeds meer online hypnosesessies doe bij cliënten? Net zo effectief en wel zo handig als je in quarantaine zit of gewoon heel ver weg woont.


Hieronder een prachtige recensie van Marlene, voor wie de online sessies goed geholpen hebben.

---
"Ik heb de afgelopen weken in totaal vier online sessies gehad van Paul. Ik vroeg me in eerste instantie af of ik goed in hypnose zou komen online, maar dat was geen probleem.

We hebben aan meerdere thema's op zowel privé vlak als zakelijk vlak gewerkt en ik merk zeker verschil. Ik ben meer ontspannen en laat situaties gebeuren zonder er teveel mee bezig te zijn.

Dit heeft direct ook invloed op de mensen om me heen. Dank je wel Paul. Je hebt zoveel passie voor dit vak en een hoop creativiteit om de juiste insteek te kiezen waar de ander behoefte aan heeft."
---

Registraties

De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

Ik heb het meeste clienten geholpen met:

1) faalangst
2) examenvrees
3) perfectionisme
4) paniekaanvallen
5) hypochondrie

Tarieven

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik meestal de afspraak om minimaal een traject van 3 sessies te doen. Kosten 135,00 euro* per sessie.

* genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |