Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Sacha Ket | EMDR therapeut, NLP, coaching

EMDR-therapeut,-NLP,-coaching--Dronten
Escudo 106
8253EV Dronten
sacha-ket@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Wanneer jij last hebt van een steeds terugkerende angst of nare gevoelens die je zomaar overvallen zonder dat je daar invloed op lijkt te hebben, kan EMDR de oplossing zijn voor jou.

 

Een trauma is een onverwerkte nare gebeurtenis die je hersenen in het emotionele brein heeft opgeslagen. Telkens als jij iets meemaakt wat enigzins aan deze gebeurtenis geassocieerd is kun jij met het overweldigende gevoel van die eerste situatie geconfronteerd worden.

 

Je wordt overvallen door bijv. een grote angst ( onzekerheid, spanning, ect.)  terwijl dat op dat moment een heel overdreven reactie is. Het nare is dat deze herinneringen ook worden opgeslagen en je steeds vaker last kunt krijgen van dat nare gevoel. Het kan je dagelijks leven gaan beheersen.

 

Normaal gesproken worden emoties door het denkbrein verwerkt en ben je er klaar mee. Als dit niet gebeurd en opgeslagen is in het emotionele brein krijg je van bovenstaande last. EMDR is een techniek die het mogelijk maakt om versneld het trauma van het emotionele brein naar het denkbrein over te brengen, waar het verwerkt wordt.

 

 

Over mij

Ik ben Sacha Ket, sinds 2006 werk ik in mijn praktijk als HBO gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut. Ik heb Medische basiskennis en psychosociale basiskennis op PLATO niveau, dat is post universitair. Naast EMDR zijn de methoden die ik gebruik coaching, NLP traumaverwerking en BML ( body and mind language).

 

Ik werk vanuit een holistische visie, dat wil zeggen, ik zie de mens als geheel. Lichaam en psyche kunnen niet los van elkaar gezien worden. Als je lichaam uit balans is, dan heeft dat effect op je psychisch welzijn. Als het psychisch niet goed met je gaat, dan uit zich dat vrijwel altijd ook in lichamelijke klachten. 

Praktische info

Werktijden: ma t/m do 9.15u-15.30u wo tot 12.30u
Tarieven: 1e consult €90 daarna €85
Sessieduur: 60-90 min.
Opleidingen: HBO Natuurgeneeskunde, HBO + PLATO medische basiskennis en Psychosociale basiskennis, EMDR therapeut, NLP practitioner, BML
Beroepsvereniging: BATC

Ligging

Reviews Therapie Dronten

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Dronten - Sacha Ket

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 1 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


EMDR geholpen bij vliegangst

“Had vliegangst en heb bij haar EMDR gevolgd. Had door medicijn gebruik niet genoeg aan 3 sessies. Ze had eigenlijk vakantie en ik mocht nog een keer extra komen!!!

Sacha is een hele fijne rustige vrouw die je op je gemak steld. Ik heb weer gevlogen was de dag er voor wel wat bang en even met het opstijgen. Maar dat had ik altijd al. Ik had een ontspannen vlucht heb zelfs gelachen.

Ik was heel scepties over EMDR maar daar denk ik nu wel anders over!!!!

Ze gaf ook nog een tip om de terug te denken aan de goede vlucht.”

| Ens | 16 aug 2018
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering?
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |