Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Marcella Raaijmakers | Psycholoog NIP

Psycholoog-NIP-Tilburg
Jan Frederik Vlekkeweg 10 16
5026 RJ Tilburg
psycholoog-tilburg@datzitzo.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Soms nemen je gedachten een loopje met je. Frustraties, negatieve ervaringen en bijvoorbeeld verdriet kunnen zich dan om gaan zetten in de angst dat je niet opnieuw grip krijgt op wat je eigenlijk wilt bereiken: de rust om je doelen scherp te krijgen en hiernaar te gaan handelen. 

 

Wat vaak gebeurt is dat minder rationele gedachten je handelen gaan voeden: overtuigingen over wat je niet kan i.p.v. wat je wel te geven hebt, lijken krachtiger. Die kunnen we samen eens onder de loep gaan nemen: welke waarheid zet jou in beweging? Wat heb jij ervoor nodig om opnieuw te voelen dat je meer bent dan de optelsom van negatieve gedachten en ervaringen? Die zoektocht ga ik graag samen met je aan. 

 

Hiervoor is eens stukje verdieping in je persoonlijkheid vaak een goed begin. Wat motiveert je en vanuit welke emotie handel je? Door dit scherp te krijgen, ontstaat er inzicht in de gevoelens die je wellicht gevangen houden in angstige gedachten terwijl je diep van binnen weet dat je het liever anders zou DOEN! Daar naartoe bewegen, vraagt om een passend en haalbaar stappenplan dat ik graag met je in kaart breng en in de praktijk ga toepassen. 

 

Online therapie

Online therapie biedt psychologische hulp vanuit je vertrouwde omgeving. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je niet naar een psycholoog kunt of wilt. Misschien kun je lastig het huis uit, past het niet in je dagschema. Of misschien vind je het net even een te grote stap. In dergelijke gevallen kan online therapie uitkomst bieden. Deze word aangeboden via de videoconferentiesoftware van Zoom

Praktische info

Werktijden: overdag en in de avonduren
Tarieven: 90 euro (incl. BTW)
Sessieduur: 1 uur, maar bespreekbaar
Opleidingen: UvT
Beroepsvereniging: NIP, LVPW

Praktijkfoto's

Ligging


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |