Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie
Hypno- en Psychotherapie - Broek in Waterland - Sonja
Therapie Broek in Waterland
Havenrak 23
1151 AG Broek in Waterland
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtSonja | Hypno- en Psychotherapie

Introductie

Jouw hulpvraag maakt mij nieuwsgierig naar jou als unieke persoon. Ik werk dan ook op maat. Jij weet en bepaalt wat nodig is, ik begeleid je en jij kan en doet het zelf. Afhankelijk van de hulpvraag maak ik in mijn begeleiding gebruik van verschillende vormen van bewustzijn om je ook op diepere niveaus te kunnen helpen: met visualisaties en imaginatie, hypnotherapie en EMDR. 

Als econoom ben ik met name actief geweest met organisatieprocessen en advisering. Ik heb affiniteit met wat mensen drijft of blokkeert. Ik heb er met de oprichting van mijn Praktijk voor Psychotherapie en Coaching voor gekozen om mijn passie te volgen en mij als gecertificeerd therapeut en coach toe te leggen op wat mensen écht beweegt en verrijkt.

Mijn wens om zelf therapeutisch te werken groeide mee met mijn levenservaringen. Na enige tijd verruilde ik mijn vaste baan voor een opleiding tot Integratieve ECP Master Therapeut aan De Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam.

Ik startte mijn praktijk in mijn woonplaats Broek in Waterland en heb nog geen moment spijt gehad van deze stap. Ik krijg energie van de verbinding met mensen en in het bijzonder in mijn praktijk met cliënten. Samen aan de slag met waar het echt om gaat, in het hier en nu, met een traan en een lach. 

Mijn werkwijze is erop gericht om mensen te activeren in de kracht die zij al in zich hebben. Ik krijg van mijn cliënten terug dat zij veel waarde hechten aan mijn werk, omdat ik niet werk vanuit een framework, maar denk in de context van mijn cliënten.

In mijn praktijk staat, niet het probleem of de ziekte van mijn cliënten centraal, maar de cliënt zelf. Ik luister met aandacht, zonder oordeel, en werk integratief, waarbij de verbindingen tussen lichaam, gevoel en hoofd, een belangrijke focus is. Met de integratieve benadering maak ik gebruik van deze verbindingen om te onderzoeken wat nodig is om innerlijke belemmeringen te begeleiden, opdat mijn cliënt bepaalde patronen kan doorbreken op weg naar (meer) grip en kracht in het hier en nu.  

Naast het begeleiden van cliënten in mijn eigen praktijk, ben ik actief betrokken als opleider én student bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ik vervul de rol van Examinator en Praktijktrainer en omdat ik mijzelf wil blijven verdiepen en verbreden, studeer ik nog door voor Integratieve ECP Master Therapeut. Hierdoor vindt mijn begeleiding plaats volgens de nieuwste inzichten.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Sonja

Opleidingen & registraties

Opleidingen (o.a.)

  • Integratieve ECP Master Therapeut (i.o.) Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • Integratieve Hypnotherapie, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • Integratieve EMDR, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • Integratieve Coach & Counselor, Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • Buitentherapeut, De Buitenpsychologen
  • Psychosociale en medische basiskennis (PSBK), Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam
  • Economie, Universiteit van Amsterdam


RegistratiesRegistraties

Tarieven

Tijdens het intakegesprek maken we kennis en bespreken we wat je wil aanpakken. We maken samen afspraken over wat voor jou het beste werkt. Je ervaart meteen mijn werkwijze en gaat al met meer grip op je probleem naar huis. Ik geef kortdurende therapie: vaak zijn 7 tot 15 sessies voldoende voor een blijvend resultaat. Het kan ook dat je al na een paar sessies zelf verder kunt, dat bepaal en weet jij zelf het beste. 

Per sessie (60-75 minuten) hanteer ik een tarief van 125 euro voor particulieren. Een intake (kennismaking) is een volwaardige sessie en wordt zodanig in rekening gebracht.

Aan het eind van de maand stuur ik een factuur over de afgenomen sessies in die maand. De aangeboden therapieën worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullend pakket voor alternatieve zorg. 

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht