Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Allard van den Brink | psycholoog, relatietherapeut

psycholoog,-relatietherapeut-Deventer
Winterkoning 13
7423 DL Deventer
psycholoog-deventer@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Welkom. Ik ben Allard van den Brink, psycholoog in Deventer. Ik help je graag als je last hebt van angst of fobische klachten.

 

Angst is een normale reactie op gevaar; maar soms in je leven kun je er door overspoeld raken of wordt je leven door je angst te klein en beperkt. Ook kun je veel tijd kwijt zijn aan dingen die je doet om je angst in toom te houden. Het kan ook zijn dat je nog bang bent naar aanleiding van iets uit een ver verleden.

 

Veel mensen schamen zich voor hun angst en blijven er daardoor lang alleen mee rondlopen; of schakelen bekenden in om die dingen voor ze te doen die ze zelf niet durven. Dat is jammer want het maakt je eenzaam, beperkt en afhankelijk.

 

 

Hulp

Angst gaat niet vanzelf over maar met hulp valt er veel aan angst te doen. Ik wil je daar graag bij helpen. Samen met jou wil ik kijken naar je gedachten en gedrag, en wil ik werken aan het versterken van jouw moed en vertrouwen.

 

Daardoor zul je groeien en meer jezelf worden. Het tempo daarvan bepaal jij. Ik ondersteun je en bemoedig je maar zal je nooit over jouw grenzen trekken. Ik kan ook geen topheld van je maken maar altijd is er verbetering mogelijk, waardoor je je vrijer in het leven kunt bewegen. Ook jij. Ik geloof in jouw mogelijkheden.

 

 

Wie ben ik

Ik ben geboren in 1965, getrouwd en heb twee puberende kinderen. Ik heb al vele jaren een eigen praktijk waarin ik met veel enthousiasme werk. Ik heb mij gespecialiseerd  in de zachtere psychologische methoden en de complementaire gezondheidszorg. Dat betekent voor jou dat ik, als je wilt, ook naar oorzaken wil kijken en naar dieperliggende groeiprocessen. Het is mijn ervaring en overtuiging dat dit je langdurig helpt; en dat gun ik je graag.

 

 

Contact

Wil je weten hoe ik je kan helpen of heb je een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact op. Ik bespreek telefonisch samen met jou jouw situatie; waarna jij beslist wat je wilt.

 

Praktische informatie

Werktijden: MA, WO, VR van 08.30 - 17.00 uur
Tarieven: € 100,- per uur
Sessieduur: 60 minuten
Opleidingen: psychologie (universitair), waarna diverse bijscholingen
Beroepsvereniging: BPHA, NVAZ

Ligging


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |