Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Allard van den Brink | psycholoog, relatietherapeut

psycholoog,-relatietherapeut-Deventer
Winterkoning 13
7423 DL Deventer
psycholoog-deventer@datzitzo.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Welkom. Ik ben Allard van den Brink, psycholoog in Deventer. Ik help je graag als je last hebt van angst of fobische klachten.

 

Angst is een normale reactie op gevaar; maar soms in je leven kun je er door overspoeld raken of wordt je leven door je angst te klein en beperkt. Ook kun je veel tijd kwijt zijn aan dingen die je doet om je angst in toom te houden. Het kan ook zijn dat je nog bang bent naar aanleiding van iets uit een ver verleden.

 

Veel mensen schamen zich voor hun angst en blijven er daardoor lang alleen mee rondlopen; of schakelen bekenden in om die dingen voor ze te doen die ze zelf niet durven. Dat is jammer want het maakt je eenzaam, beperkt en afhankelijk.

 

 

Hulp

Angst gaat niet vanzelf over maar met hulp valt er veel aan angst te doen. Ik wil je daar graag bij helpen. Samen met jou wil ik kijken naar je gedachten en gedrag, en wil ik werken aan het versterken van jouw moed en vertrouwen.

 

Daardoor zul je groeien en meer jezelf worden. Het tempo daarvan bepaal jij. Ik ondersteun je en bemoedig je maar zal je nooit over jouw grenzen trekken. Ik kan ook geen topheld van je maken maar altijd is er verbetering mogelijk, waardoor je je vrijer in het leven kunt bewegen. Ook jij. Ik geloof in jouw mogelijkheden.

 

 

Wie ben ik

Ik ben geboren in 1965. Ik heb al vele jaren een eigen praktijk waarin ik met veel enthousiasme werk. Ik heb mij gespecialiseerd  in de zachtere psychologische methoden en de complementaire gezondheidszorg. Dat betekent voor jou dat ik, als je wilt, ook naar oorzaken wil kijken en naar dieperliggende groeiprocessen. Het is mijn ervaring en overtuiging dat dit je langdurig helpt; en dat gun ik je graag.

 

 

Contact

Wil je weten hoe ik je kan helpen of heb je een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact op. Ik bespreek telefonisch samen met jou jouw situatie; waarna jij beslist wat je wilt.

 

Online therapie

Zolang het Coronavirus duurt bied ik voor de mensen die dat willen online therapie aan ter vervanging van individuele gesprekken (dus niet voor relatietherapie) via de beveiligde mogelijkheid van 24 sessions.

 Mededeling inzake corona-pandemie

Ook in de tijd dat het Coronavirus beperkingen oplegt werk ik door in de vorm van face to face gesprekken. Ik hanteer als voorzorg dat we elkaar geen handen geven en 1½ meter afstand in acht nemen. Voor al gemaakte afspraken ga ik ervan uit dat jij / jullie als cliënt de verantwoordelijkheid neemt om af te zeggen bij klachten en kans op besmetting volgens de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard geldt dit omgekeerd ook voor mij. Face to face gesprekken hebben mijn uitdrukkelijke voorkeur omdat ik jij / jullie daarin beter van dienst kan zijn. Mocht dit in deze Corona-tijd een onoverkomelijk bezwaar zijn of vanwege klachten onmogelijk dan is online therapie ter vervanging van individuele gesprekken mogelijk via de beveiligde verbinding van 24 sessions. Ik bied geen online therapie aan voor relatiegesprekken en EMDR.

 

Opleidingen & registraties

2017 - heden: Psychosociale hulpverlening vanuit antroposofie

 

2015: Cliëntgerichte Psychotherapie basis en gevorderden opleiding, Apanta Academy, certificaten

 

2014 - 2015: Haptonomie, Synergos, certificaat

 

2014: EMDR, interne training, certificaat

 

2012 - 2014: Antroposofische Psychotherapie, NVAP, diploma

 

1984 - 1991: Klinische psychologie, Radboud Universiteit, diploma

 

 

AGB-code behandelaar 90-046005

AGB-code praktijk 90-54640

 

KvK 54674247Registraties

Tarieven

Een individueel gesprek duurt 60 minuten en kost (in 2020) € 103,-

Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag -
Woensdag 08.30 - 17.00 uur
Donderdag -
Vrijdag 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |