Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

2 keer in een ambulance door verkeerde ademhaling

Hallo mensen,,, ik heb 2 dagen geleden 2 x in een ambulance gezeten , 1 x op het werk en erna de zelfde dag savonds thuis .... kreeg snelle hartslag, de angst sloeg erin... vervelende gevoel in borststreek. Zweten en trillen.... na 2 x onderzoek was het hart , bloeddruk en zuurstof in het bloed goed
.. er weer gezegd komt door verkeerde ademhaling,,, sinds deze woensdag loop ik tot nu nog steeds met een droge mond en ben continue op mijn adem aan het letten, ook hele stijve hals schouders en gezicht , die dit best beangstigend maken.... voortdurend raar gevoel in borststreek .... herkent iemand deze klachten en horen deze ook echt bij hyperventileren en paniekaanval .... aangezien de aanvallen al bijna 2 dagen geleden zijn.... hopend op antwoord , groetjes Marlon.


Marlon

7
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reactie:

Hallo ik maak het laatste jaar hetzelfde mee wel 6 keer op spoed gelegen om klachten van zweten angst hoge hartslag bloeddruk enz.. Op die momenten toch tenminste.. Heb thuis bloeddrukmeter neem regelmatig.. Dan is het goed ik heb vele allergieën vooral van voeding let maar eens op suikers.. Ook droge tong pijn op de borst mottig zijn enz.. Ik ga à nu ook sinds kort bij psycholoog en acupunctuur.. Dit helpt soms.


Anoniem

Jouw reactie:
Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen
© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |