Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Jozien Barnhoorn | psychosociaal therapeut, gestalttherapeut

psychosociaal-therapeut,-gestalttherapeut-Waddinxveen
Zuidkade 155
2741JJ Waddinxveen
jozien-barnhoorn@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Welkom in mijn praktijk! Je kunt bij mij onder andere terecht voor therapie bij angst, spanning, burn-out, depressie, trauma en SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten).
 

Het maakt daarbij niet uit of je een diagnose hebt of niet, en hoeveel of weinig hulpverlening je al hebt gehad. Een verwijzing van een huisarts is ook niet nodig. Een traject via de werkgever behoort ook tot de opties.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVAGT en de overkoepelende organisatie RBCZ. Er zijn mogelijkheden voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

 

Ik ben vanaf 2006 werkzaam in de hulpverlening. Na vele jaren in de reguliere hulpverlening en de GGZ te hebben gewerkt, voelde ik de behoefte om op mijn eigen manier therapie te kunnen geven, met aandacht van mens tot mens. In de GGZ liep ik aan tegen de bureaucratie, ik zat meer achter mijn computer dan in gesprek.

Sinds vijf jaar heb ik nu mijn eigen praktijk. Ik merk dat angst en spanningsklachten veel voorkomen en ook veel samengaan met andere (lichamelijke) klachten, of spanningen in relaties. Wat ik heb gemerkt is dat een persoonlijke benadering heel belangrijk is. Soms is er een onderliggend trauma, soms kunnen we de oorzaak niet vinden. Soms helpen ademhalingstechnieken alleen al, soms is er meer nodig. Een burn-out is soms een bore-out. En lichamelijke klachten kunnen veranderen als je aan oorzaken gaat werken, in plaats van alleen de pijn te managen (zoals bij cognitieve therapie gebeurt). 

 

Kortom, dezelfde klachten of diagnoses kunnen voor verschillende mensen verschillende betekenissen hebben. Ik vind het fijn om maatwerk te kunnen bieden aan mijn clienten. Vanuit een zelfstandige praktijk kan dit. Jij bepaalt het tempo en gaandeweg bepalen we samen de inhoud van de therapie, op basis van wat voor jou wel en niet werkt. 

Ik begrijp dat de stap naar een therapeut kan voelen als iets heel groots. Daarbij komt dat veel mensen slechte ervaringen hebben opgedaan binnen de hulpverlening. Je zal niet de eerste zijn die ontmoedigd is geraakt of denkt: het is niets voor mij.

 

Vooral als je de ervaring hebt niet gehoord te worden, onderworpen te zijn aan protocollen en standaardbehandelingen, of denkt dat je echt niet te helpen bent, wil ik je van harte uitnodigen in mijn praktijk.

Therapie van mens tot mens, met oprechte aandacht voor jou.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

 

Opleidingen & registraties

Ik ben vanaf 2006 werkzaam in de hulpverlening. Mijn ervaring ligt in de maatschappelijke opvang met een expertise in huiselijk geweld, en verder in de GGZ en de psychiatrie. 

Sinds een aantal jaar heb ik mijn eigen praktijk en van daaruit word ik ook ingehuurd als gezinstherapeut op een dagbesteding waar ik jongeren en hun gezin behandel. Deze ruime en brede ervaring zet ik dagelijks in in mijn werk.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd aan de Haagse Hogeschool en het KIN (Kempler Instituut Nederland). Daarnaast heb ik diverse aanvullende trainingen gevolgd op het gebied van o.a. trauma en gehechtheid, geleide meditatie, non-violent resistance en systeemgericht werken bij (v)echtscheiding.


Ik ben lid van de beroepsvereniging NVAGT en de koepelorganisatie RBCZ. Daardoor is een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk, check dit bij uw verzekeraar.
AGB code therapeut: 90106656
AGB code praktijk: 90065894

 Registraties

Tarieven

Het tarief is E65 per sessie van 45-50 min. 

Voor relatietherapie is het tarief E95, voor een sessie van 70 tot 75 minuten.

Afspraken kunnen worden ingepland op dinsdag en vrijdag. Vanaf januari komen daar woensdagmiddagen bij. 
Bij uitzondering en in overleg werk ik in het weekeind, hiervoor wordt E25 per sessie relatietherapie en E20 per sessie reguliere therapie extra in rekening gebracht.

Vergoeding is mogelijk via de aanvullende verzekering. Check dit bij uw zorgverzekeraar. Hiervoor kunt u de volgende AGB codes gebruiken:
AGB code therapeut: 90106656
AGB code praktijk: 90065894

 

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag Beschikbaar
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag Beschikbaar
Zaterdag In overleg
Zondag In overleg

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |