Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie
emdr-therapeut / ACT-therapeut - Nijmegen - Wilbert
Therapie Nijmegen
St Agnetenweg 23 a
6545 AS Nijmegen
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtWilbert | emdr-therapeut / ACT-therapeut

Introductie

Angst... iedereen heeft dat wel eens en kent deze emotie. We zijn allemaal wel eens ergens bang voor.  En dat is maar goed ook, want door het ervaren van angst stellen we onszelf in staat onveilige situaties het hoofd te bieden.


Het wordt een ander verhaal als angst je leven gaat beheersen en de regie van je overneemt. Zelfs op die momenten dat daar geen feitelijke aanleiding voor is. Waardoor je keer op keer in paniek kunt raken en die angst ervaart.

Die angst- en paniekaanvallen kunnen ontstaan doordat je ooit iets naars hebt meegemaakt dat wordt getriggerd in het  hier en nu. Het kan er toe leiden dat je kwaliteit van leven behoorlijk wordt beperkt. Want je kunt niet vanuit vrijheid doen en laten wat je wilt.

Je gaat bijvoorbeeld situaties uit de weg in de hoop hiermee een angst- of paniekaanval te voorkomen. Of alleen al het vooruitzicht van of de gedachte aan een situatie die je als angstig zou kunnen ervaren zet het angstsysteem in je brein helemaal aan.

Anderen ontwikkelen een fobie waar ze uiteindelijk meer last van hebben dan hetgeen waarvoor ze die fobie hebben.

Wil jij hiervan af? Met emdr-therapie of ACT-therapie kun je anders omgaan met je angst of fobie en de grip op je leven weer terug krijgen. Ik leg je graag uit bij in de praktijk hoe dat in zijn werk gaat.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Wilbert


Registraties

Specialisaties

In de loop van de jaren dat ik als emdr en ACT therapeut werkzaam ben heb ik mij ontwikkeld op het gebied van jeugdtrauma's, traumatische verlieservaringen en het behandelen van angstklachten en fobiën van uiteenlopende aard.

In de regel bestaat een behandeltraject emdr of ACT uit zo'n 5 tot 12 sessies, soms wat minder, soms wat meer. Dit hangt onder meer af van de complexiteit van de klacht(en).

De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

  • Jeugdtrauma's
  • Verlieservaringen
  • Angstklachten
  • Slachtoffer van een ongeval
  • Fobieën

Tarieven

intakegesprek 60 minuten: €85,-
consult: 60 minuten: €90,-

De prijs van consulten vanaf 19:00 uur is verhoogd met €20,-

Heb je een aanvullende verzekering bij je zorgverzekering afgesloten? De kosten worden dan tot een bepaald maximum door een aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Omdat de therapie in de aanvullende verzekering zit, hoef je niet eerst je eigen risico aan te spreken. Het verdient aanbeveling dit vooraf na te vragen bij je zorgverzekeraar.

Betaling geschiedt uitsluitend via de bank. Je krijgt een factuur toegezonden die je binnen 14 dagen na dagtekening dient te voldoen. Afzeggingen binnen 24 uur voor aanvang van een sessie worden ongeacht de reden in rekening gebracht.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 13:00 uur
Dinsdag 9:00 - 17:00 uur / 19:00 - 21:30 uur
Woensdag 9:00 - 17:00 uur / 19:00 - 21:30 uur
Donderdag 9:00 -13:00 uur
Vrijdag 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Praktijkfoto's

Ligging

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht