Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Aloys van der Schot | GZ-psycholoog-BIG/NIP/EMDR

GZ-psycholoog-BIG-NIP-EMDR-Tilburg
Energieplein 52
5041 NH Tilburg
aloys@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtAngst en Fobie therapie in Tilburg

Heb je last van bepaalde angsten of van paniekaanvallen? Dan wil ik je hier graag verwelkomen en alvast vertellen dat er met behulp van therapie zeer veel bereikt kan worden in het bestrijden van deze angsten. 

 

Ik ben Aloys van der Schot en ik werk als GZ-Psycholoog vanuit mijn eigen praktijk. Erg goed dat je op mijn profiel terecht bent gekomen, want hiermee is de eerste stap gezet! Ik bied je een intake aan binnen 7 werkdagen.

 

Als ervaren psycholoog heb ik veel cliënten met angstklachten mogen helpen. Ik wil je hier tevens vertellen dat je je absoluut niet hoeft te schamen voor jouw probleem. 

Je hebt de eerste stap richting het oplossen van je problemen gezet door nu op dit profiel te kijken. De volgende stap is contact opnemen. 

 

Angst, fobie, paniek

Angsten kunnen, zoals je waarschijnlijk al weet, zeer vervelend zijn en je dagelijkse leven geheel op zijn kop zetten.

Angsten kunnen variëren van paniekaanvallen tot aan fobieën (zoals angst voor spinnen, kleine ruimtes, watervrees, podiumvrees etc.). Van alle angsten is de paniekaanval een veel voorkomende angst die erg vervelend kan zijn. 

De symptomen die vaak optreden zijn: misselijkheid, kortademigheid, trillen, een verlammend gevoel, etc. Paniekaanvallen zorgen voor een allesverlammende angst die kan optreden in de meest normale situaties (in de rij van de supermarkt, tijdens een werkvergadering, in een kroeg, etc.). De paniekaanval vormt hierdoor een vervelend probleem en kan je leven negatief beïnvloeden.

Ik heb veel ervaring met de behandeling van het gehele angstenspectrum en ik hoop dat wanneer je kampt met angsten, je hiermee naar buiten treedt. Het is vaak erg zwaar en het werkt isolerend om je angsten voor je te houden. Ik help je graag verder.

 

Praktische info

Werktijden: Alle werkdagen van 08.30 uur tot 18.00 uur.
Tarieven: 90 Euro per 45 minuten 'face tot face'
Sessieduur: 45 minuten.
Opleidingen: Doctoraal en Post-doctoraal.
Beroepsvereniging: NIP / Cenzo

Ligging

© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |