Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Hans Strack | Integraal Therapeut

Integraal-Therapeut-Sittard
Parklaan 4
6131 JD Sittard
hans@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Het is mijn passie mensen te mogen bijstaan op het moment dat het leven voor even of voor langere tijd tegen zit. Zit jij met klachten als faalangst, jaloezie, onzekerheid, paniekaanvallen, perfectionisme, bindingsangst of verlatingsangst, neem gerust contact op. Deze stap kan misschien jou leven voor goed veranderen op een manier dat jij zelf weer de zeggenschap of regie over je leven krijgt. Graag wil ik je helpen vorm te geven aan jou leven. 

 

Ik geef in mijn praktijk individuele therapie en relatietherapie waarin ik mensen kan bijstaan een nieuwe en zinvollere vorm te vinden voor hun leven. Een vorm waarbij jij je leven weer zelf in de hand hebt en waarin jij je leven zelf kunt bijsturen als je voelt dat je niet meer op je pad zit.

  

Een keer per maand kun je deelnemen aan Familieopstellingen. Een zeer effectieve methode om met problemen rond angst aan de slag te gaan. Vaak wordt heel snel duidelijk wat de kern van het probleem is.

 

Als je dat wilt kun je ook een keer per jaar een training volgen waardoor jezelf in staat bent om Familieopstellingen in een bepaalde context toe te passen.

 

Tarieven

80,00 per sessie

Ligging


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |