Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Hartkloppingen

Hoi allemaal,

Ik dacht oprecht dat ik de enige was die hier last van had en zo voelt het soms ook echt. Ik ben 20 jaar en hoor nu in de bloei van m’n leven te zitten maar in plaats van dat schommel ik met paniek/ angstaanvallen. Het begon allemaal in september 2023. Ik had plots hartkloppingen uiteindelijk bleek het door ondergewicht te komen. Door dit vertouw ik m’n lichaam amper. Ik heb enorm veel last van stress gehad waardoor ik nu allemaal symptomen heb door de hoeveelheid stress, denk aan hartkloppingen, duizeligheid , constante hoofdpijn, kloppingen in m’n pols etc. Soms heb ik ook het gevoel alsof ik niet op de wereld ben of in mn eigen lichaam ben en elke dag voelt alles heel gek. Ik blijf denken dat er iets met m’n lichaam aan de hand is ondanks dat ik volop in controle ben in het ziekenhuis . En er op dit moment nog niks is uitgekomen. De ene week gaat het goed en dan heb ik opeens een enorme terug val. Iemand tips om hier beter mee om te gaan ?

Liefs Gioia

Gioia
11-02-2024
laatste reactie: 06-03-2024

3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi. Probeer eens een psycholoog te vinden. Dit heeft mij best geholpen, zo iemand kan je handvatten geven beter met de paniek om te gaan en jezelf tot rust te brengen. Ik ben er nog niet vanaf, maar het heeft mij al wel geholpen. Ik hoop dat het snel beter met je gaat

Rik
12-02-2024
Reageer:
Hoi Gioia, heel heel herkenbaar echt mijn verhaal. Bij mij begon het ook bij hartkloppingen en niet lekker worden. Ben ook de mallemolen door geweest en niks aan de hand. Nu ben ik maanden verder en weet ik dat het paniek/burnout is. Al jouw syptomen en het gevoel niet op de wereld te zijn, de angst enz. klink heel herkenbaar. Ik heb dit nog en loop daarvoor bij een psycholoog wat ik heel fijn vind.
Hoe je er beter mee om kan gaan is lastig want het voel vreselijk en dat kan je niet weghalen. Wel is het belangrijk om te kijken waar komt het vandaag. Heb ik verdriet van iets enz. Ik ben daar nu bij de psycholoog mee bezig en we hadden het over een situatie waarvan ik dacht dat doet me niks, maar me lichaam begon te trillen ik kreeg zere benen enz. Ik weet nu oke het doet me dus wel wat. Ik moet nu dat verdriet toelaten hoe meer ik dat toe ga laten hoe minder ik uiteindelijk lichamelijke klachten overhoud. DIt is makkelijk zeggen hoor want ik moet het ook nog even in de praktijk gaan brengen :)
Maar ja zo werkt angst wel dit is een alarm van je lichaam

Lieke
12-02-2024
Reageer:
Hoi,

Als ik een tip kan geven dan zou ik een bloed onderzoek doen naar al je waardes en daarmee na een alternatieve geneeswijze kliniek. Die zien hoe je ervoor staat en geven je supplementen die je e ht zullen helpen. Ik had ook heel erg lSt van die migraine aanvallen met de b12 magnesiium en viramine d zijn ze zo goed als verdwenen. Andere symptomen heb ik nog wel maar dat heet re maken met me voeding stress en serotonine tekort. Ik werk er momenteel aan. Ook heb je tms behandeling die goed schojt te werken. Daar begin ik binnenkort mee het is echt een verzameling van veel tekorten wat je lichaam uit. Daarom zou ik ff alles even goed checken aanpassen en hopelijk zal dat al je leven een heel stuk verbeteren! Succes

Anoniem
06-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |