Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Zoek een lotgenoot/maatje

Hoi iedereen, wat fijn om te zien dat er een forum bestaat waar je je verhaal kan delen, zodat je kan zien dat je niet de enige bent! (Want wat kan je je alleen voelen op zo’n moment!!!)
Ik zou graag in contact komen met iemand die ongeveer dezelfde klachten heeft als ik, om elkaar te mailen, appen of wat dan ook om elkaar te ondersteunen op moeilijke momenten, om te sparren, tips te delen en elkaar te begrijpen. Want ik denk zo vaak dat ik de enige ben die dit voelt…
Een korte samenvatting:
Ik ben een jonge vrouw van 35 jaar, onwijs gelukkig getrouwd, een zoon (7 jaar) en een dochter (3 jaar)
Sinds mijn 14e heb ik een paniekstoornis en dat gaat met ups en downs.
Ik heb moeite met nieuwe dingen (plekken waar ik nog nooit ben geweest, nieuwe activiteiten, ver van huis, vakantie). Ik bouw een spanning op die dan tot een paniekaanval leidt. Maar soms zo erg dat ik er niet meer zelf uitkom.
Ik ben bij psychologen geweest en slik als dat nodig is oxazepam. Maar dat voelt dan weer als falen en ik kom heel snel weer in die negatieve spiraal.
Als ik er middenin zit, kan ik moeilijk alle tools toepassen die ik heb geleerd en zie ik alles zo somber in.

Herken je je in mijn verhaal en zou je graag contact willen om elkaar te begrijpen en ondersteunen, dan hoor ik graag van je!

Veel liefs,
Sabrina

Sabrina
26-01-2024
laatste reactie: 13-03-2024

2
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Sabrina,

Heel herkenbaar. Als je er eenmaal inschiet dan kun je niet meer helder denken en is het heel lastig om uit de paniekstand te komen. Heb je er wel eens over nagedacht om hulp in te schakelen van een ervaringsdeskundige? Ik heb daar namelijk zelf veel aan gehad. Als je er meer over wilt weten, let me know. Sterkte!

Najih
09-02-2024
Reageer:
Dit herken ik zeker. Vooral als ik ver van huis ben in een onbekende omgeving. Ik slik geen medicijnen en zit in mijn herstelproces. Althans dat hoop ik.

Ben je ook angstig voor de dood. Dat is een enorme trigger voor mij. Maar ook veel lichamelijke sensaties.

Hoe zou je contact willen?

Erwin
05-03-2024
Reageer:
Hoi Sabrina, herkenbaar verhaal hoor! Ik heb ook al sinds mijn tienerjaren paniekaanvallen. Nu zie ik pas hoezeer ik mijn hele leven me al probeer aan te passen aan nieuwe situaties, hoe slecht ik daar in ben en hoe ik mezelf altijd op mijn kop heb gegeven als het niet lukte. Het is me uiteindelijk gelukt te accepteren dat ik gewoon niet zo goed ben in nieuwe activiteiten, nieuwe sociale contacten, e.d. Het geeft een hoop rust om niet meer van jezelf te 'moeten'. Oxazepam en het hele riedeltje ken ik ook, ook het gevoel van falen als je het toch probeert. De gedachten houden nooit op. Ik wens je rust in je hoofd en dat je gedachten niet zo met alles aan de haal gaan.

Mail me op johndewit@hotmail.com

John
13-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |