Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik zou wel wat tips willen geven

Goededag allemaal, ik lees veel dezelfde verhalen en heel herkenbaar ook. Heb heel veel last gehad van paniekaanvallen en begin er langzaam uit te klimmen. Ik zou wel wat tips willen geven voor mensen die het heel moeilijk hebben.

1. Omarm en vecht niet tegen de paniekaanvallen. Je hebt het meerdere keren gehad en je bent er nog steeds hoe moeilijk het ook is. Probeer het te accepteren en wees lief tegen jezelf.

2. Magnesium bisglycinaat werkt zo goed tegen stress en angst. 20 euro bij de kruitvat voor 1 pot, ze hebben nu een actie 1+1 haha. Doe zelf onderzoek wat het doet tegen paniek klachten maar echt een aanrader.

3. Vlucht nooit! Kijk het altijd recht in de ogen aan, want anders maak je linkjes in je brein dat je bang moet zijn voor de sensaties en dat moet je zeker niet want je bent veel sterker dan je bent.

4. En de laatste tip is SPORT. Hoe gezonder en sterker je lichaam word hoe sterker je mentaal word. Bij paniek klachten die ik heb ervaren had ik veel last van spierklachten en die zijn verdwenen nadat ik weer lekker aan het sporten ben.

Ik weet hoe moeilijk het soms lijkt als je in die spiraal zit maar je bent er nog steeds en je bent niet alleen. Moet je huilen? HUIL! Gooi alles er uit, hielp bij mij ook.

Wens jullie allemaal succes in het terug vinden van de weg naar boven! Liefde

Alex
06-01-2024
laatste reactie: 12-04-2024

14
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Dank u wel ik ga het proberen

Franco
12-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |