Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik gebruik af en toe oxazepam

Ik heb sinds begin dit jaar last van paniek/angst aanvallen, dit was in het begin heel heftig en ik was altijd bang dat er wat ging gebeuren waar ik ook heen ging. Op een gegeven moment werd het minder maar in de maand augustus van dit jaar verloor mijn vrouw haar moeder en ik mijn schoonmoeder en dit was een vreselijk harde klap. Daarna is het weer van voor af aan begonnen en leef ik iedere dag weer in angst.
Ik word op momenten uit het niets hartstikke duizelig en daarna krijg ik last van hartkloppingen, kortademigheid en druk op mijn borst en heb dan altijd het gevoel alsof er iets heel ernstigs met mijn lichaam staat te gebeuren. Ik gebruik af en toe oxazepam en loop bij een psycholoog maar het lijkt er nog niet beter op te worden. In het weekend drink ik ook wel eens alcohol om te relaxen maar merk dat dit toch ook vaak averechts werkt. Is dit voor veel mensen herkenbaar? Ik hoop het want het is om gek van te worden

Tim
11-12-2023
laatste reactie: 10-04-2024

1
5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Tim,

Heel herkenbaar. Dat gevoel dat je denkt dat er iets ernstigs gaat gebeuren. Hierdoor krijgt je inderdaad zoals je aangeeft een tal van lichamelijke klachten waardoor je nog banger wordt. 1 tip zo ie zo is DRINK GEEN ALCOHOL hoe verleidelijk het ook is dit maakt de paniekaanvallen alleen maar erger.
Deze klachten kunnen lang duren probeer ze te accepteren. Ik weet hoe moeilijk het is want ik kamp er ook al 4 maanden mee, maar ben nu ook uit een dal aan het klimmen en dat voelt echt fijn.

Loes
15-12-2023
Reageer:
Alcohol mett benzo"s gaf mij een enorm depri gevoel
Ik kijk er nu voor uit Tim

Pierre
19-12-2023
Reageer:
Ik gebruikte 10 druppels Alprozolam en 3x daags 5 mg diazepam en nu ge bruik ik 2 x daags 10 mg diazepam maar nog steeds angsten en hyperventilatie durf ook de straat niet op wie herkent dat bang voor ernstige ziekte en bang dat ik dood gaat ik sta ermee op en ga ermee naar bed alles pas weer onderzocht alles goed bloeddruk maar ze kunnen mij niet geruststellen veel therapieen gehad EMDR Cognitieve therapie haptonomie ggz gelopen geven medicijnen en telkens meer maar nog blijft de angstvben blij dat ik deze pagina gevonden heb ik zou het liefst in een praatgroep willen in Rijswijk ZH kan je van elkaar leren en denk dat het ook minder angstig maakt

Joke
08-04-2024
Reageer:
Kijk eens 'life coach aan zee' op YouTube. Heeft mij erg geholpen. Erg goede videos om van de paniek af te komen.

Brian
08-04-2024
Reageer:
Hallo ik ken het. Elke dag heel de dag misselijk op mijn maag en dan word ik licht in mijn hoofd en word ik bang. Dan schiet ik in een paniekaanval. Heel de dag denk ik aan dat ik dood ga of ernstig ziek ben. Voel ik wat denk ik direct het ergste.

Eldo Venema
10-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |