Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik kreeg een soort TIA

Hallo allemaal,

Op vakantie afgelopen september met mijn man. En twee jonge kinderen (3,5 en 1,5) kreeg ik een soort van TIA: kon ineens niet meer goed praten en iets later viel het gevoel in mijn rechterarm uit. In ziekenhuis ct en 2 dagen later mri gehad (ook mra aderen) en niks te zien. Sindsdien heb ik enorme angst en paniekaanvallen.
Na ongeveer 3 weken kreeg ik ook elke nacht slapende ledematen rechts, op de kant waar ik niet op lag en nu ook als ik op mijn rug lig. Ook hier een mri gehad (geen mra).
Ik heb daarnaast rare tintelingen in mijn hoofd die ook steeds vaker aanwezig zijn. Eerst in vlagen, toen af en aan dag wel dag niet en trekt door naar mijn schouders en nek. Soort van koude tintelingen maar dan anders… val over mijn hele hoofd van slaap tot slaap.
Verder heb ik tintelingen in mijn rechter hand en gevoelloosheid in mijn rechtervoet. Bij paniek de bekende hartkloppingen en raar gevoel. Ben ook veel duizelig. Soms zit het ook links. Heb hyperventilatie cursus gedaan en doe ademoefeningem die allleen lijken te werken als ik een beetje tintelingen heb maar niet in volledige paniekmodus… iemand dezelfde rare klachten?
Ik slik alprazolam 2x daags, oxazepam als nodig ‘s middags (en is nodig helaas) en sinds 3 weken 50mg sertraline. Ben 40 jaar oud.

Liefs Anne

Anne
06-12-2023
laatste reactie: 15-12-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Anne,

Dat rare tintelend gevoel ik je hoofd heb ik ook. Ik ben er nu na 3 maanden achter dat het echt met angst/paniek te maken heeft. Ben nu zelfs op het punt dat ik het kan opwekken en hup daar komt dat gevoel in me hoofd weer. nu weet ik dat het daarmee te maken heeft en maak ik me er minder druk over. Dus mijn tip is blijf rustig en accepteer de klachten en geloof jezelf als je op zon moment tegen jezelf zegt dit hoor bij de paniek het is vervelend, maar gaat weer over.

Loes
15-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |