Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Soms 4 aanvallen op een dag

Goedendag Iedereen!

Ik heb een periode veel paniekaanvallen gehad. Denk aan permanent in een aanval zitten. Dus soms 4 aanvallen op een dag. Gevoel hebben dat het ieder moment klaar is. Nu heb ik dit al een paar jaar en weet ik gebeurd toch niets
toch gebeurd. Als ik nu geen aanval heb wat gelukkig maar maandelijks nu voor komt heb ik last van allemaal vage klachten denk aan
- Draai Duizeligheid
- Steken in de nek
- Zuchten
- Misselijkheid
- Het gevoel brak te zijn ( was het maar zo een feest )
- Wazig zien
- Spinnetjes in oog
- steken in long als ik ineens meer lucht ophaal
- Druk achter ogen
- Extreme vermoeidheid
- Onwerkelijk gevoel
- Pijn links boven buik
- Trillen
- Gevoelig voor geluid
- Pleinvrees
- overslaand hart in buik of nek
Nou zo kan ik dus wel doorgaan. Nu was alles dus even een periode weg tot ik ineens weer een aanval had. Ik zie al twee jaar mijn familie niet meer en geen vrienden en kan ik op slechte dagen geneens de deur uit.
Ik heb bloedtesten gedaan en het zal je niet verbazen maar ik ben kern gezond. Ik ben 23 jaar en kan ondertussen zelf wel huisarts worden.
En voor Antidepressiva denk aan citalopram, Seroxat ben ik allergisch. Het is bizar want hiervoor leefde ik alsof er geen morgen was. Nu voel ik mij 70 terwijl ik nu de wereld hoor over te gaan. Ik kan echt geen moer. Maar het komt vast allemaal wel weer goed!
Heel veel sterkte vriendelijke groet,
Ricky!

Ricky
22-08-2023
laatste reactie: 04-01-2024

7
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Dit is echt alsof ik mijn eigen verhaal leest. Precies dezelfde klachten. Ook die slechte dagen waarop je gewoon niet eens de deur uit komt. Ik ben ook 23 en echt exact hetzelfde. Dat onwerkelijke gevoel is derealisatie volgens mij psycholoog en dat is ontzettend angstig. Ik krijg daar soms ook paniekaanvallen van. Ik heb net 1 rot week achter de rug. Was ontzettend depri en zo erg dat ik gewoon echt niet wist waar ik het voor deed. Nu is dat gelukkig weer minder. Wel nog last van lichamelijke pijntjes zoals je beschrijft. Op de ene dag kan ik hier mee om gaan terwijl ik de andere dag weer bijna tot paniek zit te piekeren.
Zo kon ik bijvoorbeeld eerst niet autorijden ik kreeg paniekaanvallen in de auto en last van die derealisatie. nu gaat dat langzamerhand beter. Maar gisteren ging het autorijden top en vandaag minder ik zat bijna tegen de paniek aan door de derealisatie, maar kon het gelukkig bedwingen. Klinkt raar maar ben bijna opgelucht om te lezen dat ik niet de enigste ben met dit soort klachten.

Lieze
04-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |