Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Sinds 2021 kamp ik met paniekaanvallen

Sinds 2021 kamp ik met paniekaanvallen. Dit begon voor het eerst tijdens een meeting op het werk, ik voelde ineens een enorme druk op mijn borst, het gevoel dat ik door een rietje ademde, heel warm en intens gespannen en paniekerig. Eenmaal door de ambulance meegenomen kwamen we er achter dat het ging om een paniekaanval en dat ik moest gaan uitzoeken waar dit vandaan kwam. Dit herhaalde zich een aantal keer hierna waardoor ik naar therapie ging. Ik merkte dat ik ook angsten ben gaan ontwikkele . Ik durfde niet meer als passagier in de auto te zitten maar kreeg als chauffeur ook snel paniekaanvallen. Ik merkte dat het gerelateerd was aan de snelheid, wat ik super gek vond want ik heb dit nog nooit eerder ervaren in een auto. Ook was ik continu bang om dood te gaan en dat uitte zich in het gevoel dat ik niet goed kon ademen of het idee dat ik zou flauwvallen. Mijn armen en benen werden slap en krijg het heel warm.
Ik kreeg een boek van een hele goede vriendin van mij. “Angst en paniekaanvallen overwinnen” hierin vond ik zulke goeie tips dat ik binnen 3 dagen verandering merkte, maar ook weer merk als ik er te weinig mee doe. Ik was laatst in de efteling en durfde niet in de attracties omdat ik er niet uit kan wanneer ik dat wil, of beter gezegd.. wannneer ik te angstig word. ook niet in de meest langzame.

Kortom, Ik kamp momenteel nog steeds met deze problemen maar werk welke elke dag er aan om er vanaf te komen.. het zal ons lukken allemaal! Bedankt voor jullie verhalen en fijn dat je die van mij leest, voel ikmij toch niet zo alleen.

Kim
13-05-2023

5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |