Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Dit verpest echt mijn leven

Dit verpest echt mijn leven

Hallo allemaal,

Ik ben al een tijdje benieuwd of iemand anders dit ook heeft want kan het nergens vinden. Ik ben al een lange tijd overspannen met heftige klachten , depressie en lichte angstklachten. Waaronder ook “paniekaanvallen” en deze verstoren mijn sociale leven heel erg. Wat er gebeurt is als ik in het openbaar ben of met mensen aan een tafel zit dat ik dan een raar gevoel in me lichaam krijg dat ik er weg moet en dan begint me lichaam onder spanning te staan en krijg ik rare trekjes in me nek. Het vreemde is dat ik het heel erg voel maar mensen hebben het blijkbaar niet eens echt door. En als ik alleen ben of met mensen die ik goed ken heb ik nergens last van. Ook heb ik er geen last van als ik in beweging ben of in het ov als het voertuig rijd.

Als ik nu wel een sociaal iets heb in het weekend neem ik altijd wel een paar biertjes want dan heb ik er helemaal geen last van maar de volgende dag is het wel weer erger.

Ik ben altijd een heel sociaal mens geweest maar zit er echt doorheen. Schaam me er ook erg voor waardoor het erger word.

Heeft er iemand tips of heeft iemand dit ook zou ik dat graag willen weten! :)



Jeff
23-03-2023

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |