Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik worstel met de vraag om de huisarts te bellen

Ik zit alweer een poosje met angstige gedachtes. Heel erg herkenbaar hoe de meeste mensen hier hun angsten en paniek ervaren. Ik heb het idee dat mijn angst rond deze tijd altijd toeneemt, bang om iets te krijgen rond de feestdagen. Van elke steekje of pijntje in mijn lichaam word ik onrustig. Ik voel me erg eenzaam met mijn mijn angst en deel dit ook niet met mijn patner, ik ga het gevecht met mezelf aan. Omdat ik me er voor schaam en niemand ermee wil lastig vallen. Het gaat goed met mij voor de buitenwereld maar eigenlijk voel ik mij heel erg onrustig. Ik probeer me rustig te krijgen en realistisch te blijven maar dat lukt niet altijd. Ik ken mijn triggers, maar de kunst is hoe ontkom ik aan ze. Hoe ga ik er mee om? Ik worstel met de vraag om de huisarts te bellen. Kan hij mij weer geruststellen? Door bijv een hartfilmpje te maken. Ik weet even niet wat ik moet doen, hoop dat het nare gevoel weer verdwijnt mijn raders staan altijd wel op scherp, nu zijn ize ets te heftig afgesteld.

Loes
30-12-2022
laatste reactie: 19-03-2024

1
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Poeh zo verdrietig, toch de stap genomen om het met mijn partner te delen. Wat een opluchtig , zo lief als hij reageerde. Ook heb ik de huisarts gebeld...

Loes
30-12-2022
Reageer:
Hi loes,

Ik herken je verhaal. Ik heb dit ook.. ik worstel nu al 2 weken met drukkend gevoel onder mijn linker ribben en maagzuur. Het lijkt wel alsof er iets klem zit een spier maar mijn gedachtes wijken uit naar van alles, zoals kanker. Ik praat er ook weinig over, ook omdat veel mensen de angst niet snappen.. voel mij ook erg vaak alleen! Probeer veel te denken dat het niks ernstigs is ook omdat de huisarts geen alarmbellen ziet.. maar het is zo verdomd moeilijk vaak:(

Anoniem
01-01-2023
Reageer:
Vervelend en erg naar als je iets voelt in je lichaam en het niet kan plaatsen. Ik word er ook onrustig van. Daarom een afspraak bij de huisarts, hopelijk kan hij mij een beetje geruststellen. Ik weet dat ik er erg gevoelig voor ben (angsten, nare gedachtes), het is alleen weer erg toegenomen de afgelopen maanden.

Anoniem
07-01-2023
Reageer:
Zelf ook heftige angst en psniekaanvallen. Huisarts, ziekenhuis, hartfilm, hartecho, bloedonderzoek, hartregistratie. Allemaal in top conditie en super gezond.

Heeft mij persoonlijk enkel geholpen qua geruststelling en 2 a 3 dagen wat rust. Verder niks.

Maar kan me wel voorstellen dat je het wilt laten onderzoeken.

Erwin
19-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |