Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Foeke Goudsmit | Therapeut

Therapeut-Doesburg
Beatrixstraat 4A
6981GL Doesburg
foeke-goudsmit@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Therapie bij allerlei soorten angsten en angstklachten, van hyperventilatie, paniekaanval, angststoornis, bindingsangst, faalangst, fobieën, verlatingsangst, pleinvrees, onzekerheid en vele andere angsten.

 

Op korte termijn een afspraak, ook in het weekeinde en in de avonduren. - Kortdurend, concreet en direct inzetbaar. Het is belangrijk dat jij jezelf weer centraal stelt in je leven - het gaat immers om jou! Jij gaat weer aan de leiding in je leven en neemt de regie geheel in eigen handen.

 

 

Angsten ontwijken?

Je leven is een reis. Je bent voortdurend onderweg en ontwikkelt je steeds verder. Hierbij hoort dat je obstakels tegenkomt: problemen en angsten.

 

Je kunt ze ontwijken, maar op dat moment verlaat jij je eigen weg en raakt op vreemd gebied. Je verliest je gevoel van vrijheid - dus blijf op je eigen weg en ga de uitdaging aan! 

 

Een probleem is net als een deur naar een grotere, ruimere en mooiere werkelijkheid - jouw werkelijkheid. Maar die deur gaat niet vanzelf open, dat ga jij doen. Dat kost moed en kracht en voelt soms ook pijnlijk. Dan voel je je verdrietig, boos, onmachtig en soms ook een beetje eenzaam. Maar het is de moeite waard - en het gaat je lukken!

 

 

Angst versus ontspanning

Ik werk met verschillende technieken, waaronder trance en imaginatie. Je leeft altijd in een mate van spanning of ontspanning waarvan je je meestal niet bewust bent. Angst werkt ontspanning tegen. Door angst blijf je in de spanning steken en herbeleef je momenten steeds weer. Je denkt controle over je leven te hebben, maar eigenlijk zit je vast en kom je niet verder. Trance en imaginatie helpen je te ontspannen - je kunt dan het oude in je leven loslaten en bent weer in staat om al het nieuwe voor jouw toekomst aan te gaan.

 

Mensen komen naar mij toe met de meest uiteenlopende angsten, problemen, klachten en vraagstukken. En ook als je het gewoon even helemaal niet meer weet. Dan begeleid ik je in je zoektocht naar al dat wat jij bent, kunt en wilt... en dan vind je vanzelf weer jezelf.

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?


Neem dan gerust even contact met mij op.

Foeke Goudsmit

 

 

Praktische info

Werktijden: 9.00 - 21.30
Tarieven: individuele sessie 50 euro relatietherapie 60 euro
Sessieduur: 60 tot 75 minuten
Opleidingen: Intergratieve Psychotherapeut

Ligging


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |