Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Jan Aukes | Registertherapeut

Registertherapeut-Nijmegen
Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen
https://psycholoog-gelderland.nl
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Angsttherapie Nijmegen-Wijchen: Therapie bij allerlei soorten angst, paniek en fobie. Ik weet uit onderzoek en ervaring dat veel mensen angsten en angstklachten hebben. Die zijn vaak goed te behandelen. Mijn praktijk heeft je vele vormen van therapie te bieden.

 

Het is niet nodig om lang met problemen of klachten te blijven doorgaan. Integendeel, er is goede kans om daar blijvend iets aan te doen. Ik maak me sterk voor een gezond en gelukkig leven van mensen. 


Ik herken en erken in je jouw streven naar geluk en draagt daar graag aan bij. Je kunt rekenen op respect en een persoonlijke, warme benadering bij je komst.

 

 

Soorten klachten

Ik ontvang mensen met allerlei angstklachten in mijn praktijk, zoals:

 

– Een fobie voor iets specifieks, zoals vliegen, bloed of spinnen

– Angst voor situaties met andere mensen

– Angst om te spreken in het openbaar

– Paniekaanvallen

– Faalangst

 

Naast angstklachten kun je bij mij ook terecht voor andere klachten, zoals burnout, depressieve gevoelens, prikkelbare darm, rouwverwerking en stress. 

 

 

Snel een afspraak

Je kunt snel terecht voor een afspraak. Een afspraak buiten kantooruren of op zaterdag behoort tot de mogelijkheden.

 

In mijn praktijk in Nijmegen zijn we te gast bij Color Business Centre. Dit staat duidelijk aangegeven met een groot spandoek langs het hek dat voor het gebouw langs loopt.

 

Ik werk ook met EHealth modules van het gerenomeerde Trimbos instituut. Dit is een aanvulling op de therapie waarbij de cliënt thuis en in eigen thempo aan vooraf besproken thema's kan werken.

 

De combinatie van de face tot face therapie en de EHealth (Online) maken het mogelijk om in een optimale wijze aan uw hulpvraag te werken en het aantal sessies te verkorten. Immers, wat u thuis doet hoeft niet op de praktijk terwijl u wel begeleiding heeft bij de EHealth modules van waaruit u de voor u écht belangrijke thema's meeneemt het face tot face gesprek in.

 

Ik ben aangesloten bij de NAP, VIT, NVPA, NIBIG en RBCZ en in bezit van het Kwaliteitskeurmerk GGZ dat door het KIBG wordt afgegeven.


De therapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Afhankelijk van de ernst van je problematiek, je verzekeraar en verzekeringsvorm (restitutie of natura) is soms ook vergoeding mogelijk vanuit de basisverzekering. Neem contact met me op over de mogelijkheden.

 

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPraktische informatie

Werktijden: 08:00 - 21:00; Zaterdag: 08:00 - 16:00
Tarieven: € 80,00 en € 95,00 na 18:00 en op zaterdag
Sessieduur: 60
Opleidingen: Diverse opleidingen bij de krijgsmacht waaronder bedrijfskunde en informatica. Psychiatrie (drs.), Integratieve Psychotherapie, Klassieke Hypnotherapie, Neo klassieke hypnotherapie, Integratieve TherapeutCoach en Integratieve TherapeutCounselor
Beroepsvereniging: NAP; RBCZ; NVPA; VIT; NIBIG
Diversen: Een lange ervaring bij het operationele deel van de Krijgsmacht. Ben je (ex) militair en zoek je hulp: Ik ken die wereld en spreek de taal. Dat praat een stuk makkelijker.

Ligging


Alle therapeuten in Nijmegen >>
© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |