Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Nicolette Beemster | Psycholoog / angsttherapeut / coach

Psycholoog-angsttherapeut-coach-Tilburg
Hasseltstraat 293
5041 MA Tilburg
nicolette-beemster@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Ben je angstig, ben je soms in paniek en weet je niet hoe dat komt? Vind je het moeilijk om contacten te leggen of de straat op te gaan? Ben je bang voor veroordeling door anderen? Kan je relaties moeilijk behouden? Ben je bang om te falen en voel je je veel onzeker? Ben je overmatig hygiënisch en heb jij of je omgeving daar last van? Ben je voor iets anders bang of voel je je gewoon gespannen en weet je niet waar het vandaan komt? Hier ben je aan het goede adres.

 

Mijn naam is Nicolette Beemster. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de vraag hoe het komt dat mensen soms voor heel specifieke dingen of situaties bang kunnen zijn, en hoe het komt dat andere mensen soms "gewoon" bang kunnen zijn zonder dat er een aanleiding voor is. Ik besloot psychologie te studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn bul heb ik gehaald in 1999. Hiermee kan ik zowel groepstrainingen ontwikkelen en geven, alsmede de diepte in gaan tijdens individuele gesprekken.

 

Tijdens mijn studie heb ik onder andere bij Slachtofferhulp gewerkt als vrijwillig medewerker. Daar heb ik zowel op het hoofdkantoor als op een politiebureau gewerkt. Daarnaast heb ik in de reïntegratiebranche gewerkt en heb ik ervaring met psychologische hulp- en dienstverlening. 

 

Mijn visie is gericht op niet alleen praten, maar ook doen! Acties die mensen op basis van vaak irreële angst uit de weg gaan samen ondernemen en samen bespreken hoe succes kan worden geboekt en – nog belangrijker – hoe succes bij het zetten van een volgende stap voelt! Doen waar je bang voor bent, is iets wat je nu nog waarschijnlijk niet ziet zitten. Maar met de juiste begeleiding en op geleidelijke schaal heb je kans dat het gaat lukken!

 

Als je tegen problemen aanloopt waarvan je niet weet hoe je ze moet aanpakken, dan help ik je graag!

Opleidingen & registraties

Universiteit (VU) Bul Psychologie

 

Blik op Werk gecertificeerd, in bezit van KwaliteitskeurmerkRegistraties

Tarieven

90 euro per uur (incl BTW)

Ligging


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |