Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Nicolette Beemster | Psycholoog / angsttherapeut / coach

Psycholoog-angsttherapeut-coach-Tilburg
Hasseltstraat 293
5041 MA Tilburg
nicolette-beemster@datzitzo.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Ben je angstig, ben je soms in paniek en weet je niet hoe dat komt? Vind je het moeilijk om contacten te leggen of de straat op te gaan? Ben je bang voor veroordeling door anderen? Kan je relaties moeilijk behouden? Ben je bang om te falen en voel je je veel onzeker? Ben je overmatig hygiënisch en heb jij of je omgeving daar last van? Ben je voor iets anders bang of voel je je gewoon gespannen en weet je niet waar het vandaan komt? Hier ben je aan het goede adres.

 

Mijn naam is Nicolette Beemster. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de vraag hoe het komt dat mensen soms voor heel specifieke dingen of situaties bang kunnen zijn, en hoe het komt dat andere mensen soms "gewoon" bang kunnen zijn zonder dat er een aanleiding voor is. Ik besloot psychologie te studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn bul heb ik gehaald in 1999. Hiermee kan ik zowel groepstrainingen ontwikkelen en geven, alsmede de diepte in gaan tijdens individuele gesprekken.

 

Tijdens mijn studie heb ik onder andere bij Slachtofferhulp gewerkt als vrijwillig medewerker. Daar heb ik zowel op het hoofdkantoor als op een politiebureau gewerkt. Daarnaast heb ik in de reïntegratiebranche gewerkt en heb ik ervaring met psychologische hulp- en dienstverlening. 

 

Mijn visie is gericht op niet alleen praten, maar ook doen! Acties die mensen op basis van vaak irreële angst uit de weg gaan samen ondernemen en samen bespreken hoe succes kan worden geboekt en – nog belangrijker – hoe succes bij het zetten van een volgende stap voelt! Doen waar je bang voor bent, is iets wat je nu nog waarschijnlijk niet ziet zitten. Maar met de juiste begeleiding en op geleidelijke schaal heb je kans dat het gaat lukken!

 

Als je tegen problemen aanloopt waarvan je niet weet hoe je ze moet aanpakken, dan help ik je graag!

 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op. Laat bij de aanmelding ook je telefoonnummer achter. Dan kunnen we sneller schakelen, nadere informatie uitwisselen of een afspraak maken. Als je alleen je emailadres wilt achterlaten, hou dan goed je SPAM box in de gaten, omdat de email daar ook nog wel eens in belandt.

 

Nicolette

 

Online therapie

Veel gesprekken vinden life plaats in Tilburg.

Ook is het mogelijk thuisbezoeken te doen, als je dat wilt en als je in Oosterhout woont (daar woon ik namelijk ook).

 

Door de Corona-crisis vinden de behandelingen ook wel via videobellen plaats. Ook is dit natuurlijk mogelijk, los van Corona, als je er gewoon behoefte aan hebt, of als je bv thuis moet werken en als je geen kinderopvang hebt.

 

Videobellen kan via What's app of via Google Meet. Ik stuur je dan een link via de email die je kunt aanklikken en zo kunnen we elkaar toch zien en horen. 

 

Wil je toch liever persoonlijk langskomen? Ook prima. Geef maar aan wat je voorkeur heeft.Mededeling inzake corona-pandemie

Zie hierboven de informatie omttrent  Corona en videobellen.

 

Verder houden we ons zoveel mogelijk aan de regels.

- 1.50 meter afstand

- geen handen schudden

- hoesten in de elleboog

- de ruimte / behandelkamer luchten na elke therapiesessie

 

We gaan er van uit dat als je Corona-achtige klachten hebt, dat je je laat testen en de afspraak tijdig annuleert en in quarantaine blijft tot de uitslag van de test.

Opleidingen & registraties

Universiteit (VU) Bul Psychologie

 

Blik op Werk gecertificeerd, in bezit van Kwaliteitskeurmerk

 

NIP registratie

TP Therapie PsycholoogRegistraties

Specialisaties

Cognitieve gedragstherapie: mensen kunnen nare gedachten hebben en zich daardoor heel slecht voelen. Als de situatie zelf niet te veranderen is, is het handig om de gedachten daaromtrent wel te veranderen. Vaak draaien sommige radartjes dan ook mee en voel je je beter. Je zult zien dat je dan ander gedrag laat zien, waar je meer geluk uit haalt.

 

Als je veel oefent met deze opdrachten, kan het snel werken. Als er trauma's aan ten grondslag liggen, duut het langer, omdat er dan ook andere zaken aangepakt dienen te worden.

De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

- faalangst

- sociale angst

- onzekerheid

- perfectionisme

- PTSS 

Tarieven

90 euro per uur (incl BTW)

Openingstijden

Maandag ja
Dinsdag ja
Woensdag ja
Donderdag ja
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |