Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Lea Hütter-Quaas | Lichaamsgerichte (psycho) therapie

Lichaamsgerichte-(psycho)-therapie-Nijmegen
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen
lea@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Soms kunnen angsten ons weerhouden om de weg van ons hart te volgen. Vaak zijn dit diep liggende gevoelens en ervaringen die ons op de rem laten stappen in ons leven. Graag nodig ik je uit om te exploreren en te onderzoeken wat je angst je verteld. Wat is het precies waar je bang voor bent en wat zijn je beelden erbij?


Ik werk met beweging, ademhaling, expressie en persoonlijke interactie. Samen onderzoeken we de patronen die je weerhouden om je leven ten volle te leven vanuit je eigen waarheid.

 

 

Wat kun je verwachten?

Ten eerste plannen we samen een intake sessie. Deze gaat vooraf aan elke therapeutische samenwerking en is bedoeld om je vragen helder te krijgen en om te kijken of er de juiste klik is. 

De intake duurt 60 minuten en je vult vooraf een intakeformulier met wat vragen in. Als we ervoor kiezen om samen verder te gaan plannen we vervolgsessies. Elke sessie duurt 60 minuten, mogelijkheden voor een sessie van 90 minuten bestaan ook.


Hoe een sessie er precies uit gaat zien is afhankelijk van jouw vraag en behoefte. Het gaat om jou en daarom zal ik je ook altijd uitnodigen om je behoefte en gevoelens te uiten. Je kunt een thema inbrengen of we werken met wat er op dat moment is. We zullen samen ervoor zorgen dat je je veilig voelt om risicos te nemen en nieuwe wegen te onderzoeken.

 

 

Medisch beroepsgeheim

De inhoud van alle sessies valt onder het medisch beroepsgeheim en wordt strikt vertrouwelijk behandelt. Geen informatie wordt zonder toestemming gedeeld met derden. 

 

Vergoeding via aanvullende zorgverzekering

Individuele sessies worden vaak geheel of gedeeltelijke vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Informeer altijd even bij je zorgverzekeraar om teleurstellingen te voorkomen.

 

Online therapie

Na mijn ervaring werken online sessies heel goed. Ze zijn natuurlijk anders dan een face-to-face sessie maar wel ontzettend waardevol. Samen vinden we een weg die past bij wat je nodig hebt.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je een afspraak hebt gemaakt voor een online sessie, ontvang je een dag van tevoren een mailtje van mij. De link in het mailtje is de toegang tot ons beeldbel-gesprek. Klik voor de online-sessie op de link en het gesprek gaat beginnen als we er allebei klaar voor zijn.

 

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op.Mededeling inzake corona-pandemie

Je hebt de keuze tussen sessies in de praktijk en sessies online via beeldbellen. Jij bepaalt of je langs wil komen, misschien behoor je tot een risicogroep, misschien heb je een andere reden. Als je niet wilt langskomen, geef dan aan of beeldbellen een optie voor je is.

 

Op grond van de huidige situatie vinden alle sessies in de praktijk plaats op 1,5 meter afstand. We kunnen alleen samenkomen als we allebei geen klachten hebben. Als dat wel het geval is, kan een online sessie een mogelijke oplossing zijn.

Opleidingen & registraties

  • Bachelor of Arts Therapies - Dramatherapy (2014), HAN University of applied sciences.
  • Ontspanningsmassage (2012), Sonergie Massage Praktijk, Enschede.
  • Reiki I & II (2014), T. van Laar, Nijmege.
  • Reiki Master (2016), R. Overmaars, Nijmegen.
  • Core Energetics - lichaamsgerichte (psycho)therapie (2019), Netherlands Institute of Core Energetics.


Registraties

Tarieven

Sessies worden vaak geheel of gedeeltelijke vergoed door een aanvullende zorgverzekering, informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.

  • Sessie van 60 minuten                     € 80.-
  • Intake sessie van 60 minuten         € 80,-


Wanneer een afspraak niet door kan gaan dient deze uiterlijk 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Afspraken die niet op tijd afgezegd worden zullen volledig in rekening gebracht worden.

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag 08.30 - 13.00
Woensdag -
Donderdag 08.30 - 13.00
Vrijdag 09.00 - 19.00
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |